Ulice 11.10.2012 - 2259. díl

Anča připomene hned ráno Bedřichovi, aby se zastavil v bance pro výpis z účtu pro Nyklovou. Z jejího podezření, že peníze ukradla ona, bude hodně přešlá. Zároveň jí ale bude vrtat hlavou, kdo za ztracenou tisícikorunou vězí, když pekařství bylo zamčené. Spolu s Bedřichem se shodnou na tom, že jim krádež nesedí ani k jednomu ze zaměstnanců.

Záhadu se ztracenými penězi bude chtít vyřešit i Nyklová. Lumíra nejprve přemluví, aby jí zajistil namontování bezpečnostních kamer do pekařství. Pak novinku s kamerami oznámí svým zaměstnancům... Jaké se dočká reakce? Kdo bude nejvíc proti? S čím se Anča svěří později Bedřichovi? Jaké překvapení bude čekat Anču s Bedřichem potom doma? A bude se zamilovaný Franta řídit Mirkovými dobrými radami?

Libor zasahuje, Miki zuří
Libor náhodou objeví ústřižek složenky na peníze, jež včera putovaly od Amálie k Mikimu. Nejprve se podiví, že máma posílá Mikimu peníze. Potom po ní bude chtít vysvětlení. On sám totiž synovi posílá každý měsíc nemalé částky jako kapesné. Amálie nakonec přizná, co ví, a omluví se mu, že mu o problémech Mikiho neřekla již včera. Naštvaný Libor okamžitě nažhaví počítač, aby si nezdárného syna podal... Podaří se Mikimu tátu uklidnit? Jak bude chtít Libor jeho situaci řešit? Proč se spolu pohádají? A proč dnes bude husto i mezi Amálií a Vlastimilem?

Oldův návrat z nemocnice
Jitka s Lídou se budou připravovat na Oldův návrat z nemocnice. Zatímco Lída bude dělat velký úklid, aby doma vše zářilo čistotou, Jitka se pustí do dietního vyvařování. Podle ní bude muset Olda zpočátku určitě držet dietu, přestat kouřit a nepít alkohol. Lídě také připomene, aby o Oldově propuštění z nemocnice řekla Honzovi. Lída se na to moc tvářit nebude, ale mámu poslechne... Jak na tom Olda po mrtvičce bude? S jakými následky se bude muset on i jeho rodina vyrovnat? A jak dopadne dnešní Oldovo setkání s Janem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 11.10.2012 - 2259. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz