Ulice 12.10.2012 - 2260. díl

Mezi Amálií a Vlastimilem bude i nadále dusno. Amálie se ráno pokusí o usmíření, ale marně. Dotčený Vlastimil jí vyčte, že jí jeho dcera s vnučkou od začátku vadí a že je ani nechce poznat. Další debatu pak utne odchodem na gympl.

Přešlá Amálie později Liborovi přizná, že Vlastimil má vlastně pravdu. Její šestý smysl ji před Adrianou a Klárou varuje, i když k tomu nemá žádný důvod. Hlavu plnou trablů dnes bude mít také Libor. Hned ráno zavolá Ondřejovi, aby od něj získal telefonní číslo na Míšu. Bude doufat, že s její pomocí Mikiho přesvědčí, aby se přestěhoval do jiné rodiny... Na čí stranu se Míša postaví? S čím se skleslý Vlastimil svěří Miriam? Jaké překvapení dnes Amálie Vlastimilovi přichystá? A jaký kousek dnes vyvede Adriana?

Co se děje s Jirkou?
Miriam Hejlová ocení, že Jirka Hložánek dnes zavítal do školy. Ihned ho upozorní, že absence bude muset mít omluvené a že se nevyhne slohové práci na téma autorita a já. Jenže Jirka nebude ani trochu ve své kůži. Noc strávená v nonstopu se na něm podepíše více, než by si přál... Jaký bude hlavní důvod jeho dnešní přítomnosti ve škole? Proč se Jirka schází s matkou tajně ve škole? Čím zaskočí Miriam při hodině? A jak dopadne jeho slohová práce?

Oldova rehabilitace
JOlda bude dopoledne samý úsměv a plný elánu, i když Jitce přizná, že toho moc nenaspal. Starostlivost a péči manželky i dcer odmítne. Podle něj je zbytečná, dokáže se o sebe postarat sám. A sám si také bude chtít zajet na rehabilitace. Ovšem jak se později ukáže, mrtvička se na něm podepsala víc, než tušil... Jak dopadnou Oldovy rehabilitace? Co ho naprosto vykolejí? Proč si o něj Jitka začne dělat starosti?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 12.10.2012 - 2260. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz