Ulice 15.10.2012 - 2261. díl

Štěpán toho má až nad hlavu. Zítra premiéra jeho dokumentu o Vojtovi, na kterém by potřeboval ještě pracovat, dnes služební cesta na otočku do Lince. A k tomu starosti s Vojtou.

Štěpán bude stále věřit, že Vojtu přesvědčí, aby se zúčastnil premiéry jejich filmu. Dokonce se s ním ještě před odjezdem sejde, aby ho přemluvil. Jenže Vojta ho opět překvapí. Místo aby mu kývnul na premiéru, požádá ho, aby ho vzal s sebou do Rakouska, odkud chce stopem pokračovat dál na jih. První Štěpánova reakce bude odmítnutí. Vojta mu však nabídne něco, co ho přiměje názor změnit... Co Vojta Štěpánovi slíbí za odvoz? Jaké bude jeho loučení s Terezou a kamarády? Jaké překvapení pro všechny chystá?

Jirka přistižen Vlastimilem
Mezi Jardou a Lenkou bude ráno mírné napětí. Jen co Miriam vstane, syn si ji vezme jako rozhodčího, aby rozsoudila jejich spor o logo rodící se firmy. Zatímco Jarda bude s návrhem od profesionálů spokojený, Lenka k němu bude mít výhrady. Podle ní je logo bez nápadu. Ničím nezaujme. Miriam jí dá za pravdu, čímž syna moc nepotěší. Zároveň mu navrhne, ať požádá Lenku, aby mu logo vymyslela ona. Tím Lenku zaskočí, protože nic takového dosud nedělala. Hozenou rukavici však přijme. Zato v práci to bude mít Miriam daleko složitější. Jirka Hložánek sice do školy dorazí, ovšem opět bude v opozici. Později dokonce uteče před Vlastimilem, který ho nachytá v šatnách ve chvíli, kdy by tam už neměla být ani noha... Při čem Vlastimil Pešek Jirku přistihne? Proč ho bude chtít odvést do ředitelny? Proč si o něj budou dělat s Miriam takové starosti, že Miriam nakonec zavolá Jirkovým rodičům? S jakým výsledkem? V jakém průšvihu to Jirka zase lítá?

Oldův boj s následky mrtvičky
Olda bude hned od rána pořádně podebraný. Nervózně si bude měřit tlak, jenž opět nebude podle jeho představ. Jitka to už nevydrží a zeptá se, co se děje. Olda se na ni utrhne, že nic, jen potřebuje klid. Když Jitka zmíní rehabilitace, Olda vybouchne znovu. A lepší to nebude ani později, když za ním přijde Lída. Rozmrzelý Olda nebude šetřit ani ji... Co se s Oldou děje? Přizná někomu, proč je tak podebraný? Jak dopadne dnešní Honzova návštěva u Farských? K čemu se Olda nakonec odhodlá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 15.10.2012 - 2261. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz