Ulice 16.10.2012 - 2262. díl

Miriam bude ráno hodně přešlá kvůli Jirkovi Hložánkovi. Jardovi se svěří, že si neví rady. Jirka má stoprocentně nějaký problém, ale otec od něj dává ruce pryč a jí doporučil to samé. Jenže vše nasvědčuje tomu, že Jirka lítá v pořádném průšvihu.

Když dnes navíc nepřijde ani do školy, Miriam se rozhodne jednat. Jednak si podá jeho parťáka Webera, jednak po dohodě s ředitelkou školy zavolá Jirkově matce. A ta bude kupodivu souhlasit se schůzkou... Co se Miriam od paní Hložánkové dozví? Proč si o Jirku bude dělat ještě větší starost? Proč dnes Jirka opět nepřijde na gympl? Jak zareaguje na Weberovo varování? A co Jarda řekne na Lenčiny návrhy loga pro jeho a Bedřichovu novou firmu?

Borisův nový kousek
Mezi Borisem a Theou se Štěpánem bude i nadále panovat příměří. Obě strany se budou snažit spolu vzájemně vycházet. Boris sice odmítne jít na premiéru Štěpánova dokumentu, ale slíbí, že hned po škole půjde domů a večer nebude ponocovat. A svůj slib také bude chtít dodržet. Dokonce po škole nepůjde ven s Mirkem a Frantou, aby společně vyzkoušeli Mirkův nový počítač. Jenže doma se začne odpoledne nudit. Ihned si ovšem vymyslí program, aby nějak zabil čas... Co Borise napadne? Proč si o něj budou Thea se Štěpánem dělat v noci starost? Čím Boris Štěpána opět pekelně naštve?

Premiéra dokumentu o Vojtovi
Den premiéry Štěpánova filmu o Vojtovi je tu! Nervózní nebude jen samotný Štěpán, ale i Tereza. Štěpán půjde hned ráno do střižny, aby do dokumentu přidal překvapení v podobě materiálu, který s Vojtou včera natočili. Tereza se zase bude obávat, jak dopadne její setkání s rodiči Vojty, kteří jsou na premiéru filmu také pozvaní. A její obavy budou oprávněné. Jen co ji Vojtovi rodiče uvidí, pustí se do ní kvůli jeho odjezdu... Jak premiéra Štěpánova filmu dopadne? Co na dokument řeknou Vojtovi rodiče? Co nejvíc zasáhne Terezu? A jak film budou prožívat Eddie s Markétou? Čím Markéta Eddieho vykolejí? A čím Simonu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 16.10.2012 - 2262. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz