Ulice 18.10.2012 - 2264. díl

Naštvaný Eddie se hned po ránu vypraví se Simonou, aby jí promluvil do duše. Nahánění Tečky přes noc a Markétin desetiminutový spánek před odchodem do práce pro něj budou poslední kapkou.

Eddie Simonu požádá, aby na ni s Jiřím nebyli tak přísní a snížili jí splátky, jinak se udře. Simona se tak až od něj dozví, jak moc je Markéta v poslední době zapřažená. A že je na prahu naprostého vyčerpání. Něco takového ovšem nemíní dopustit, i když jí Markéta nic neřekla. Okamžitě zalarmuje Jiřího, aby kritickou situaci s Markétou začali řešit... Co se Simona dozví od Jiřího? Podaří se jim přesvědčit Markétu, aby trochu zvolnila? A čím Markéta překvapí Eddieho? Proč si z něj bude utahovat Matěj?

Kamery v pekařství
Nyklová dosáhla svého. Hned dopoledne přijdou do pekárny technici, aby namontovali do všech prostor bezpečnostní kamery. To se ale nebude ani trochu líbit zaměstnancům. Jen co bude přidělaná kamera nad jejich hlavami v provozu, Zuzana se rozčílí. Tohle už je přeci jen trochu moc. Nakonec přesvědčí i Richarda s Ančou a Růžou, aby se k ní přidali. Společně se pak vypraví za Nyklovou, aby jí řekli, co si o tom myslí... Přesvědčí Nyklovou, aby kamery odstranila? Jak dopadne jejich odboj? Co na Nyklovou vymyslí?

Adriana s Klárou odhalují pravou tvář
Amálie s Liborem dnes budou jako na trní. Z Anglie by se jim měl ozvat Miki, který se právě přestěhoval do nové rodiny. Jak budou minuty plynout, Libor bude čím dál nervóznější. Co když se stalo to, čeho se Miki s Míšou tak obávali? Odpoledne nebude úplně ve své kůži ani Amálie. Místo aby spěchala domů, pustí se do úklidu ordinace. Důvod? Vlastimilovi ohlásily svou další návštěvu Klára s Adrianou. Amálie jim chce dát prostor, aby se užili v soukromí, bez ní. Zároveň ale připustí, že se jí Klára s Adrianou stále nějak nezdají... Jak vypadá nové bydlení Mikiho? Jak dopadne Klářina a Adrianina návštěva? Je Amáliino tušení správné? Co na sebe Peškovy holky prozradí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 18.10.2012 - 2264. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz