Ulice 22.10.2012 - 2266. díl

Amálie s Vlastimilem si budou hned po ránu prohlížet fotografie všech členů rodiny, k níž se Miki v Anglii přestěhoval. Pro oba to bude neuvěřitelné, že žijí společně pod jednou střechou a jako rodina skvěle fungují.

Amálie i Vlastimil si naplno uvědomí kontrast mezi nimi a jejich vlastními rodinami. Amálie nadhodí, že Vlasta by se svými holkami pod jednou střechou vlastně bydlet mohl. Ten si však povzdechne, že má ve všech bytech nájemníky. Navíc by podle něj k němu holky ani nešly. Už jednou od něj utekly. Klára se ale nečekaně v jeho domě objeví už dnes večer… Co ji tam přivede? Proč bude chtít mluvit především s Amálií? Jak jejich setkání dopadne?

Ančina výpověď
Lumír bude ráno nabádat matku, aby se Anče za křivé obvinění konečně omluvila. Podle něj tím urazila dva báječné lidi, navíc jeho kamaráda. Ovšem Nyklová si bude stát za svým. Anče se omlouvat nebude a v pekařství ji už taky nechce. Bude si i nadále jistá, že tím zlodějem je právě ona. Samotná Anča bude z celé situace hodně přešlá. I ona ale bude definitivně rozhodnutá… Co se bude dít dnes v pekařství? Jak Nyklová přijme Ančinu výpověď? Nerozmyslí si to a nepřesvědčí ji, aby se vrátila? Co dnes Nyklovou překvapí? Co naštve Zuzanu s Richardem? A co Lumíra?

Lídě rupnou nervy
Monika dnes dorazí do Coolny pořádně nabroušená. Márovi přizná, že ji takhle vytočila Lída, která jí opět snědla její jogurty. Další, čerstvě koupené, si bude chtít před sestrou schovat v lednici v Coolně. Podle Máry by však bylo daleko jednodušší, kdyby se s Lídou domluvila. Jenže to nebude tak snadné, jak si Mára představuje. Zvláště poté, kdy to Lída pořádně schytá ve škole od vedoucí své diplomové práce a vzápětí i doma od táty… Proč se Lída doma sesype? Čím ji dorazí táta? Proč se obuje do Moniky? A jak její výbuch Monika s Márou vyřeší?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 22.10.2012 - 2266. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz