Ulice 24.10.2012 - 2268. díl

Libuška se rozhodla. Hned ráno zajde za svou lékařkou, že chce ještě dnes ukončit léčbu a odejít domů. Její syn ji potřebuje. Bude si jistá, že návrat do normálního života zvládne.

Libuška už bude mít vše promyšlené do nejmenších detailů. Napřed zmrzlina s Borisem na přivítanou, potom úklid doma, následujícího dne návrat do krámku a k tetování, aby měla na živobytí. Zatímco Boris se na mámin návrat bude už od rána těšit, Thea se Štěpánem o něm nebudou mít ani potuchy. O to větší to bude pro Theu šok, až se o sestřině odchodu z léčebny dozví od Libuščiny lékařky... Jak Thea na novinku zareaguje? Jaký bude návrat Libušky domů? Zvládne ho? A proč se pohádá s Theou?

Nyklová zachraňuje pekařství
Ema s Frantou budou hned ráno zkoumat, jaké ohlasy vyvolal na internetu jejich příspěvek o Nyklové. A budou jen zírat, kolik lidí ji nesnáší. Samotná Nyklová se zatím bude snažit zachránit své pekařské impérium. Aby měla zákazníkům co nabízet, brzy ráno se vypraví na nákup pečiva do supermarketu. Lumíra pak poprosí, aby zajistil odmontování kamer. Podle ní již nebudou třeba, když se zloděj přiznal sám. Zuzana se Zajíčkem ale budou mít jasno. Anča nic neukradla. Navíc Nyklové doporučí, aby za ni urychleně našla náhradu. A za Růžu taky... Co jim Nyklová odpoví? Proč bude Ema spokojená, že je Anča doma? S čím se ale později svěří Frantovi? A proč si bude Lumír dělat o matku starosti?

Admirálova nabídka
Matěj s Bětkou budou stále hledat byt, do kterého by se spolu přestěhovali. Matěj bude mít pár bytů na webu vytipovaných, ale všechny budou poměrně drahé. Ani to je ovšem neodradí. Dnes se vpraví na další kolo prohlídek... Jak Matěj s Bětkou dopadnou? Najdou svůj vysněný byt? Jaké novinky bude mít pro tátu Tereza? A čím zaskočí Matěje s Bětkou Admirál?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 24.10.2012 - 2268. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz