Ulice 26.10.2012 - 2270. díl

Mezi Matějem a Bětkou bude i po ránu obrovské napětí. Jen co se oba probudí, začnou opět o bydlení. A hned se zase pohádají. Bětka bude dotčená, že jí Matěj nevěří, že se s tátou na něj nedomluvila. Zároveň ji bude mrzet, že se Matějovi do jejich domu ani trochu nechce.

Matěj by s ní rád všechno v klidu probral, ovšem ani on neudrží nervy na uzdě. Navíc bude tak trochu tápat. Má pro ně vůbec ještě něco hledat? Na náladě mu nepřidá ani Terezino rýpnutí, jak si ho Admirál hýčká a že ho zřejmě co nejdřív adoptuje. I na něj prostě bude tenhle vývoj už moc rychlý... Jak se Matěj nakonec rozhodne? Jak dopadne jeho a Terezino dnešní setkání s tátou? S čím vším se jim svěří? Čím otevře dotčené Bětce oči Kristýna? Jak Bětka nakonec vyřeší své dilema? Koho podpoří? Tátu, nebo Matěje?

Jarda v presu
Lenka si bude chtít ještě dopoledne užít s Mirinkou, když ji celý víkend neuvidí. Přesto se na pár dní ve dvou jen s Jardou, navíc v přírodě, bude moc těšit. Jenže Jarda bude opět ve stresu. Lence oznámí, že vyrazí lehce po poledni. S Bedřichem je totiž ještě dohodnutý, že se sjedou podívat na jednu dílnu. Lenka v tom nebude vidět problém. Naopak mu nabídne, že mu sbalí, aby toho neměl tolik... Jak Jardova a Bedřichova obhlídka dnes dopadne? Najdou konečně prostory, jež by ve všem splňovaly jejich nároky? Co se dnes Jardovi vymkne z rukou? A co ho naopak nakopne?

Sjetá Adriana
Vlastimil s Amálií se budou těšit na Adrianino vystoupení. Vlastimil se sice bude chtít vyzbrojit špunty do uší, aby tu modernu přežil, ovšem bude odhodlaný Adrianě její tancování pochválit, ať se mu to bude líbit nebo ne. Rád by tím vnučku podpořil a udělal jí radost. A radost bude chtít tátovi udělat i Klára. Hned jak k němu dorazí, začne vyzvídat, co bude dělat o víkendu. Nenápadně naznačí, že by ho s Adrianou strávily s ním. Výlet do Lán ji ale ani trochu nenadchne. Raději se z něho hned šikovně vykroutí. Z čeho se už ale jen tak nevykroutí, bude další Adrianin kousek, který dnes vyvede. K dědovi totiž dorazí po představení sjetá... Jak Pešek na zdrogovanou vnučku zareaguje? A jak Amálie? Jak to bude chtít Klára vyžehlit? A co všechno se odehraje mezi ní a Adrianou po jejich odchodu od Peška?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 26.10.2012 - 2270. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz