Ulice 30.10.2012 - 2272. díl

Max bude volat Zuzaně hned ráno, aby jí pověděl velkou novinku – právě potkal červeného kocoura. Tu největší jí ovšem neřekne – že jí nevolá z Francie, nýbrž z Libuščina krámku.

Aby Max Zuzanu i na chvíli spatřil, poradí jí, aby se zašla nadýchat po ránu čerstvého vzduchu. Jen co ji před pekárnou zahlédne, opět jí zavolá. Tentokrát ji poprosí o pomoc – o vyzvednutí kytice, kterou v nedalekém květinářství objednal... Proč Max kytici nevyzvedne sám? Pro koho je určena? S čím se Maxovi svěří Libuška? Proč si o ni budou dělat s Theou starost? Prozradí Max Thee, kvůli komu do Ulice přijel? Setká se dnes se Zuzanou i osobně?

Pravda pro Vlastimila
Amálie i Vlastimil budou po ránu hodně skleslí. Amálii bude mrzet, že Vlastu včera na Adrianiny drogy upozornila. Vlastimil si zase bude lámat hlavu, jestli je to pravda, nebo se Amálie tentokrát mýlí. Se svými pochybnostmi se Vlastimil svěří Miriam, jež mu nenápadně poradí, aby se zeptal přímo holek, nejlépe Kláry. Vlastimil s tím nebude příliš otálet a hned Kláru pozve na oběd. Ta okamžitě vytuší, odkud vítr vane. Po setkání s tátou se proto vypraví do ordinace za Amálií, aby mezi nimi bylo jasno... Co se Vlastimil dozví od Kláry? Uklidní ho? A co se od ní dozví Amálie? Přistoupí na její návrh?

Nyklová hledá posilu
V pekařství se mají stále všichni co ohánět. Lumír i nadále rozváží v každé volné chvilce pečivo, Zuzana i Richard se činí u válů, až se z nich kouří. Přesto to nestačí. Dvě pracovní síly, hlavně ta Ančina, prostě chybí. Ovšem Nyklová stále ne a ne někoho přijmout. Žádný z uchazečů jí není vhod. Matčiny okolky už půjdou hodně na nervy Lumírovi, jenž se do ní kvůli tomu dnes naplno pustí... Co se od něj matka dozví? Jak dopadne Anča u dalšího pracovního pohovoru? Proč jí Ema tuto práci rozmluví? Jakou pomstu Nyklové vymyslí tentokrát? Co jí na to řekne Franta?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 30.10.2012 - 2272. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz