Ulice 12.11.2012 - 2281. díl

Vlastimil i Amálie si budou vychvalovat víkend v lesích na Sázavě. Amálie dokonce připustí, že by si dovedla představit, že by se s Vlastimilem odstěhovali na venkov úplně. To si ovšem nedovede představit její syn Libor.

Podle Libora by máma na venkově dlouho nevydržela. Za chvíli by jí chyběli lidi a jeho ordinace. On sám měl víkend daleko méně radostný, přestože ho strávil s Adámkem. Mámě se svěří, že syn téměř celou dobu, co byli spolu, proplakal. Nevidí se tak často jako kdysi, takže se pro něj stává cizím člověkem… Čím dnes Amálii překvapí Vlastimil? A čím zaskočí Amálie Vlastimila? S čím se později pochlubí Amálie synovi? A proč se za Vlastimilem vypraví na večeři Klára s Adrianou?

Maxova překvapení
Zuzana se vrátí z víkendu s lidmi z Domu světla až dnes ráno. Ani se nezastaví doma, hned půjde do pekařství, aby tam Libuška na všechno nebyla sama. Už po ní ostatně bude sháňka, a to nejen ze strany Nyklové. Toužit po ní bude také Max. Když se Libuška Zuzany zeptá, jestli byla na víkendu se svým přítelem, Zuzana jen stroze odpoví: „Ne.“ To Max bude přeci jen trochu sdílnější. Theu ujistí, že se jméno jeho krásně neznámé určitě dozví jako první, jen co od ní dostane svolení, že ho může sestrám prozradit. Maxovo pohodové ráno ale vezme za své ve chvíli, kdy si ho podá naštvaná Zuzana. Jak je možné, že si bez jejího svolení vzal klíče od jejího bydlení a tajně jí vlezl do soukromí? Podaří se Maxovi Zuzanu uklidnit a usmířit? Co u ní vlastně dělal?

Kdo se postará o Mirinku?
Ředitelka Puklická dnes nabídne Lence další seminář. Byla by to vlastně příprava studentů na přijímačky a další studium. Lenku její nabídka potěší, ale vezme si čas na rozmyšlenou. Než přijme další závazek ve škole, bude to chtít probrat s rodinou, zejména s Jardou. Znamená to totiž další pravidelné hlídání Mirinky. Jenže Jarda bude mít stále plnou hlavu starostí s rozjezdem svého podnikaní… Co bude Jardovi dělat největší starost? Proč Lenka hned nepožádá o hlídání Mirinky Miriam? Proč přijde Miriam domů rozhozená? A proč bude mezi Jardou a Lenkou večer napětí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 12.11.2012 - 2281. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz