Ulice 13.11.2012 - 2282. díl

Matěj s Bětkou budou stále shánět nový pronájem. Dnes se jim začnou rýsovat dva byty, jež Matěje upoutají v nabídkách na webu. S Bětkou se hned domluví, že se na ně zajedou podívat a jeden z nich případně vezmou.

Tereza je rozhodně nebude chtít vyhánět ze současného bydlení. Jen by ráda věděla termín, kdy by se k ní mohli nastěhovat její noví spolubydlící. To ovšem ještě nebude tušit, že Markéta ji dnes ani trochu nepotěší. Své stěhování k ní totiž zruší... Nastěhuje se k Tereze aspoň Eddie? Jaké novinky se Tereza dozví od Vojty? Vrátí se do Vánoce domů? Čím Terezu později překvapí táta? A čím Tereza zaskočí Matěje s Bětkou?

Provalení Maxova vztahu se Zuzanou
Max se Zuzanou spolu strávili první noc – povídáním u čaje. Ale všechno hezké jednou skončí, a tak Zuzana půjde Maxe brzy nad ránem vyprovodit ven. I když se bude snažit být sebeostražitější, na chodbě pekařství nečekaně narazí na Nyklovou. Té málem vypadnou oči z důlků. Něco takového opravdu nečekala. Zatímco Nyklová se bude vzpamatovávat ze šoku, Zuzaně se budou honit hlavou černé scénáře provalení jejího vztahu s Maxem. Zase se dostane pod drobnohled všech drben v Ulici. Max ji bude marně povzbuzovat. Romantika se Zuzaně rázem změní v nepříjemnou realitu... Co všechno si Zuzana od Nyklové později vyslechne? A co Lumír? Proč půjde právě kvůli Zuzaně Libuška za Maxem? Čím Max vyrazí dech Nyklové podruhé? A čím překvapí Theu?

Jardovo řešení - slečna na hlídání
Jarda bude od brzkého rána ponořený ve směrnicích Evropské unie kvůli žádosti o grant pro svou firmu. Z té úředničiny mu půjde hlava kolem. Když Lenka uvidí jeho nešťastný výraz, nabídne se, že mu s tím pomůže. Jarda bude na jedné straně rád, ale na druhé straně začne přemýšlet, jak jí ulevit. Co třeba někoho najmout na hlídání Mirinky? Jak Jarda s tímto nápadem pochodí u Lenky? Jakou úlevu jí ještě navrhne? A čím se dnes Lenka nepříjemně dotkne Miriam?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 13.11.2012 - 2282. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz