Ulice 15.11.2012 - 2284. díl

Matěj s Bětkou se ráno probudí na Gándhího pohovce pořádně rozlámaní. V jednom ale budou mít jasno. Ve studentském bytě chtějí zůstat. Jen budou muset vyřešit jeden dost velký problém. Jak ve dvou utáhnout celý nájem?

Matěj odmítne Bětčinu nabídku, že by většinu nájmu platila ona. Ujistí ji, že o nájem se podělí napůl. A hned si začne shánět brigádu, aby si na tu svoji polovinu nájmu vydělal. Dokonce si jednu práci i celkem rychle najde – rozvážení opilců a jejich aut po nocích. To se ale nebude ani trochu líbit jeho blízkým… Podaří se někomu Matějovi tuhle brigádu rozmluvit? Co Bětce navrhne táta? Čím Admirál Matěje překvapí? Kdo naopak zaskočí Admirála? A jak dopadne společné posezení ve čtyřech Bětky, Matěje, Kristýny a Dušana?

Co je s Růžou?
Nyklová si bude dělat obrovské starosti o Růžu. Už týden se jí neozvala. Přitom dříve si volaly celkem pravidelně. Když Nyklová navíc zjistí, že Růža je najednou na mobilu nedostupná, začne panikařit. Co když se jí něco stalo? Ihned se vypraví za Lumírem na radnici, aby ho požádala o pomoc. Ten jí ovšem doporučí to samé, co Libuška. Ať za Růžou jednoduše zajde domů… Co Nyklová u Růži zjistí? Proč o ni bude mít večer ještě větší strach než ráno? Co jí navrhne Lumír? Podaří se mu matku trochu uklidnit?

Záloha pro Libušku
Zuzana se podiví, proč Libuška neposlala Nyklovou s inventurou po pracovní době hned do háje. Libuška k tomu má ale své důvody. Ráda by Nyklovou požádala o nějakou zálohu. Bude věřit, že když jí vyjde vstříc s inventurou, Nyklová jí na oplátku proplatí již odpracované dny… Jak inventura dopadne? Bude Nyklové vše sedět? Dá Libušce zálohu, se kterou tak trochu počítá? S čím vším se Libuška později svěří Thee? A čím ji nakonec překvapí Boris?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 15.11.2012 - 2284. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz