Ulice 20.11.2012 - 2287. díl

Jen co Libuška ráno otevře schránku, její pohoda bude tatam. Zjistí, že má na poště doporučený dopis z Německa. Nedá jí to a hned po otevření se na poštu vypraví, aby věděla, na čem je.

Libuščiny obavy, že se ozval Eliáš, se bohužel naplní. A rozhodně to nebude přátelský pozdrav z ciziny. Naopak. Eliáš jí pošle návrh na rozvod. Všechny podmínky svého tchána sice splnil, přesto tím Libušku dostane do kolen. Na jednu věc totiž Boris v červnu zapomněl... Co Libušku tak vykolejí? Co jí poradí Max s Theou? Proč bude muset Max na dálku uklidňovat svého otce? A co všechno může pro Libušku v této chvíli udělat?

Proč se Růža nesvěří?
Nyklová nebude moct samou starostlivostí o Růžu ani dospat. Lumírovi sice poděkuje, že se o ni postaral, ale jedno jí stále bude vrtat hlavou. Proč se jí Růža nesvěřila, že má dluhy? Určitě by jí přeci pomohla. Podle Lumíra prostě pro Růžu není snadné přiznat, jakého má syna. Tím matku zčásti uklidní. Ovšem jen do chvíle, než zjistí, jak se Růža odbývá s jídlem. Hned ji pozve gratis na oběd, aby jí vyjádřila svou podporu... Proč se Růža u Henryho sesype? Co všechno jí Nyklová poví? Co řekne Lumír na Bedřichovu dedukci, že Růža má určitě černé svědomí? A co nakonec napadne Nyklovou?

Dárek pro Kláru
Těžké ráno bude mít také Vlastimil Pešek, jehož budou stále trápit drby Nyklové. Amálie ho bude marně utěšovat, že pravda vyjde brzy najevo. Klára přeci dostane její garsonku, takže Nyklové co nejdříve sklapne. Samotná Amálie ze svého stěhování a hlavně nastěhování Kláry do sousedství velkou radost mít nebude. Stále však bude doufat, že Vlastimila ochrání před jeho dcerou i vnučkou, které na něj jistě šijí nějakou boudu... Jak se Vlastimil vypořádá s drby Nyklové? Jaký dárek dnes připraví pro Kláru? Co na něj řekne Adriana? A jak dopadne dnešní Klářino setkání s profesorkou Hejlovou a s Amálií?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 20.11.2012 - 2287. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz