Ulice 23.11.2012 - 2290. díl

Olda by rád své fitness centrum znovu postavil na nohy. Je mu jasné, že to chce nápad. Proti moderně vybavenému konkurentovi nemá šanci, a tak musí nabídnout něco víc. Ale co? Jitku napadne rodinná atmosféra, ale to asi stačit nebude.

Olda dokonce začne uvažovat i o investici a úvěru. Hned se zajde zeptat do banky na své možnosti. Jenže tam ho moc nepotěší. Monice se svěří, že pro banku je už starý. Žádné peníze mu nepůjčí. To ovšem znamená jediné. Buď se mu podaří vymyslet něco, co by mu vrátilo klientelu, nebo fitko bude muset prodat... Proč si bude dělat Monika o tátu starosti? Čím Oldu zaskočí Jan? V čem podle něj vězí hlavní Oldův problém? Jak ho vyřešit? A jak dopadne Janova návštěva Lídy?

Lenka opět nabízí pomoc
Jarda se ráno bude shánět po fotoaparátu. Lence prozradí, že potřebuje udělat co nejdříve pořádné webové stránky, aby se o jejich firmě vědělo. Potěší ho, když se od Lenky dozví, že žádost o grant už dávno poslala na ministerstvo. Lenka Jardovi nabídne i pomoc s přípravou webovek. Jarda bude rád souhlasit, protože psaní textů jí jde přeci jen lépe než jemu s Bedřichem dohromady... Čím Lenka překvapí Bedřicha? Co u ní ocení?

Večeře u Zuzany, Theino přiznání
Zuzana bude chtít odejít z práce dříve, aby stačila v klidu připravit večeři. Nyklové prozradí, že pozvala obě Maxovy sestry. Šéfová ji sice pustí, zároveň jí ale starostlivě doporučí, aby se do téhle rodiny nepletla. Už má svých starostí dost. Nyklová se tím dotkne Zuzanina bolavého místa. O to víc bude Zuzana kvůli večeři nervóznější. A nebude sama. Thea by se tomuto setkání nejraději vyhnula... Čím Max Zuzanu povzbudí? Čím Libuška přesvědčí Theu, aby k Zuzaně na večeři šla? Co všechno se u Zuzany odehraje? Proč si bude chtít Max promluvit s Theou o samotě? S čím vším se mu Thea svěří?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 23.11.2012 - 2290. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz