Ulice 27.11.2012 - 2292. díl

Libor se bude snažit domluvit s Karolínou na Vánocích. Samozřejmě by byl nejraději, kdyby měl Adámka celé svátky u sebe. Sám ale ví, že toto možné není. Karolína se mu bude snažit vyjít vstříc.

Přestože se Karolína bude chtít s Liborem domluvit, za chvíli mezi nimi bude opět napětí. Když Karolína mimoděk zmíní, že po svátcích bude Adámek celý týden u tety, aby si s Igorem trochu odpočinuli na horách, Libor vybouchne. Proč Karolína nezavolala jemu a nedomluvila se s ním? Proč dává Adámka cizímu člověku, když on by se o něj moc rád postaral? Co mu na to Karolína odpoví? Jak to bude vidět Amálie? Čím dnes Libor Karolínu naštve? Proč se ti dva pohádají natolik, že Libor dostane strach, jestli Adámka ještě vůbec někdy uvidí? Kdo mu bude večer oporou?

Jarda mezi Bedřichem a Lenkou
Bedřich se hned ráno dozví samé dobré zprávy. V pojišťovně mu potvrdí, že právě v těchto dnech vyřizují jeho pojistku týkající se požáru v dílně. Peníze mu dorazí na účet do dvou týdnů. Bedřich zajásá. Konečně se bude moci vyrovnat s Jardou, aby z nich byli opravdu parťáci. Zatím se tak totiž moc necítí. Anče se svěří, že si v jejich nové dílně zatím připadá jak v podnájmu. Oproti pohodovému ránu u Liškových bude u Jardy a Lenky docela dusno. Dotčená Lenka stále nerozdýchala Bedřichovy výhrady vůči její angažovanosti v dílně. Dokonce Jardovi u snídaně oznámí, že s prací pro jeho firmu končí… Jak se k tomu Jarda postaví? Koho víc podpoří? Bedřicha, nebo Lenku? Vyříkají si to Lenka s Bedřichem mezi sebou, nebo mezi nimi bude ještě větší napětí? Co Bedřich Lence doporučí? A co Miriam?

Přípravy na Tenzinga
Matěj se vrhne do příprav na příchod Tenzinga do jejich bytu. Eddie bude jen žasnout, do jakých manévrů se to kvůli Bětčinu psu pouští. Matěj ale nechce nic ponechat náhodě. Nemíní riskovat jakoukoliv paseku v bytě. Dokonce se Eddiemu pochlubí, že se kvůli Tenzingovi naučil i pár povelů… Jak Eddie jeho manévry okomentuje? A jak táta? Proč mezi nimi bude napětí? Čím Matěje potěší Bětka? A co mu nabídne Kristýna?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 27.11.2012 - 2292. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz