Ulice 29.11.2012 - 2294. díl

Uplakaná Bětka bude netrpělivě čekat na výsledky Tenzingovy operace. Stále dokola si bude vyčítat, že je to její vina. Tomáš ji bude marně utěšovat a poukazovat na souhrou náhod.

Tenzingův stav si bude vyčítat i Matěj. Kdyby nejel do Brna, nic z toho by se nestalo. Bětka však ocení, že za Tenzingem poslal Terezu. Kdyby to neudělal, Tenzing by to určitě nepřežil. Truchlivé řeči přeruší až dobrá zpráva veterináře. Už odpoledne si Tenzinga budou moci odvézt domů. Bětce se na chvíli uleví, ovšem další horké chvilky ji ještě čekají… Jak zprávu o Tenzingově operaci přijme Admirál? Proč bude Bětka Matějovi a Tereze závidět jejich tátu? S čím se Tereze svěří? Čím Tomáš dostane Admirála? A kdy si Matěj uvědomí, že Admirál na jeho tátu prostě nemá?

Tomáši, SOS
Admirál přivede hned ráno svého psa Tenzinga k Bětce a Matějovi, aby se o něj dle domluvy pár dní postarali. A okamžitě trochu znejistí, když zjistí, že Matěj nemá se psy žádné zkušenosti. Oba ho ale ujistí, že péči o Tenzinga bez problémů zvládnou. Samotný Tenzing jim to však příliš neulehčí. Během venčení se Bětce vyválí v mršině, takže si Matěj ještě před odjezdem do Brna na přednášku vyzkouší, co obnáší vydrhnutí Tenzinga ve vaně. A aby toho nebylo málo, v Brně ho okradou, a tak se tam neplánovaně zdrží. Odpoledne proto zavolá Tereze, aby se zašla na Tenzinga pro jistotu podívat. Jenže ta když uslyší zvuky linoucí se z bytu, raději si přivolá na pomoc tátu... Proč bude muset Tomáš zasahovat a volat svému známému z veteriny? Co se s Tenzingem stane? Proč si o něj budou všichni dělat starost?

Lumírovy trable s matkou a Růžou
Lumír si bude dělat starost nejen o matku, která se bude stále utápět doma v depresích, ale i o Růžu. Ta na tom totiž bude ještě hůř. Lumír se proto bude snažit domluvit matce, aby jí už konečně odpustila. Marně. Dotčená Nyklová bude jako pařez. Navíc stále nebude chtít mezi lidi, tedy ani do práce. A Zuzana už toho bude mít pomalu dost. Ve třech v pekařství prostě všechno zvládnout nemůžou... Čím se ji pokusí Lumír uklidnit? Co jí slíbí? Co Lumírovi poví na jeho trable Bedřich s Jardou? A co na situaci v pekařství říkají Liškovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 29.11.2012 - 2294. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz