Ulice 30.11.2012 - 2295. díl

Maxe ráno probudí Zuzanino přivinutí. Přesně po tomhle dlouho snil. Chce vztah se vším všudy. A konečně se dočkal.

Zuzana ale na milování s Maxem stále není připravená. Aničce se svěří, že má strach. Připomene Hrihorije, se kterým se jí vztah rozpadl právě kvůli milování a jeho nezvládnutým obavám. Anička ji ale ujistí, že Max není Hrihorij... Přemůže Zuzana konečně své strachy?

Růžin dopis na rozloučenou
Nyklová se ani tentokrát moc nevyspí. A bude ještě hůř. Nad ránem objeví Růžin dopis na rozloučenou. Po jeho přečtení bude ještě skleslejší než obvykle. Dojde jí, že na Růžině špatném stavu má taky svůj podíl. Kdyby nebyla tak tvrdohlavá, kdyby ji jen neodsuzovala, kdyby ji vyslechla a odpustila jí, Růža by si nechtěla sáhnout na život. Lumír bude matku marně utěšovat. Nyklová navíc moc dobře ví, že má ještě jeden obrovský vroubek – dosud se neomluvila Anča za křivé obvinění a vyhození z práce. Hned se za ní proto taky vypraví... Odpustí jí Anča? Jak to celé bude vidět Ema? Čím Lumír zaskočí Bedřicha a Jardu? A jak je na tom Růža?

Lídiny naděje
Lída se hned ráno zastaví za Monikou a Márou v Coolně. Zatímco Mára jí bude spravovat porouchanou elektronickou čtečku, se sestrou se bude domlouvat na dnešní odpoledne. Přizná, že by byla ráda, kdyby k ní Monika dorazila až o něco později. Důvod? Má se u ní zastavit i Jan – samozřejmě kvůli diplomové práci. Jenže Lída by byla ráda, kdyby spolu řešili i jiné věci, ne pouze její diplomku... Jak to Jan s Lídou mají? S čím se Lída svěří Monice? A čím ji Monika potěší?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 30.11.2012 - 2295. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz