Ulice 3.12.2012 - 2296. díl

Monika se bude celý víkend pěkně otáčet u Lídy. Kromě generálního úklidu jí pomůže ještě i s pečením cukroví. Pohoda mezi sestrami ale nebude trvat věčně.

To, že se Lída domluví bez jejího vědomí s mámou na půjčení auta, které je z poloviny i její, Monika ještě přejde. Jakmile se ale od sestry dozví plány na Vánoce, nervy na uzdě už neudrží. Lídě pěkně od plic řekne, co si o rodinném kolotoči kolem ní myslí. Jenže dotčená Lída to nenechá jen tak. Odveta bude následovat už velmi záhy… Co trucující Lída vyvede? Proč se Monika pustí i do mámy, která se bude snažit spor holek urovnat? Jaké následky bude tahle rozepře mezi sestrami mít? Proč si budou všichni Farští dělat o Lídu starost?

Odjede Zuzana s Maxem?
Jen co se ráno začne Růža balit, Nyklová se do ní pustí. Kam chce jít? Kdoví, co by sama doma zase vyvedla. Pěkně zůstane u nich, dokud nebude úplně v pořádku. A chvíli na to postaví Nyklová do latě i svůj personál. V pekařství ji pro změnu rozčílí Zuzana, která vůbec nedorazí do práce. Místo ní nakonec přijde Max. Zuzanu omluví a hned Nyklové nabídne sebe jako náhradou. Skoulí to s ní tak, že Libuška s Richardem budou jen koukat. Nevěřícně zírat bude i Zuzana, když se konečně s obrovským zpožděním přižene do práce. Max bude statečně bojovat s těstem, zatímco pobavená Libuška bude tyto okamžiky zvěčňovat pro svoji rodinu… Co si Max na Nyklovou vymyslí? Jak Zuzana využije volného času? S čím se svěří Frantovi? Podaří se Maxovi přesvědčit ji, aby s ním odjela do Francie?

Hádka s Miriam
Lenka se zajde Jardovi a Bedřichovi pochlubit svým výtvorem – novými internetovými stránkami pro jejich firmu. Jenže ani jeden z nich je náležitě neocení. Jardu zaskočí název kapitoly o masivu, Bedřicha bude zase daleko více zajímat jeho rozdělaná práce. Zklamaná Lenka se odpoledne navíc chytne i s Miriam, která jí bude chtít pomoci s úklidem, jen co přijde ze školy… Co všechno tahle hádka odstartuje? Proč to Jarda schytá od Miriam i od Lenky? Na čí stranu se postaví? Co Miriam tak popudí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 3.12.2012 - 2296. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz