Ulice 12.12.2012 - 2303. díl

Markéta s Eddiem zakotví přes noc v Matějově bytě. Po dlouhé době to mezi nimi bude zase jako dřív. Spokojená Markéta si bude pochvalovat, že si má konečně zase s kým normálně popovídat. Simona chce totiž stále jenom něco řešit.

Markéta si zároveň posteskne, jak je její život k ničemu. Sice má své sny, ale ty jsou pro ni nedosažitelné. Její litanie Eddieho tak namíchnou, že se neudrží a doporučí jí, aby místo toho litování začala konečně sama něco dělat. Nic jí přece nebrání v tom, aby své sny uskutečnila. Hned jí nabídne i pomocnou ruku, aby na start do nového života nebyla sama... S čím Eddie Markétě pomůže v první řadě? Čím Markéta překvapí Simonu? A čím samotného Eddieho? Začne se u ní konečně blýskat na lepší časy?

Růžiny narozeniny
Vilma Nyklová si dnes přivstane, aby udělala pro Růžu narozeninový dort. Automaticky bude předpokládat, že po směně s ní půjdou všichni z provozu Růže popřát. Jenže Zuzana se hned vymluví, že něco má. Libušce pak přizná, že Růže prostě nedokáže odpustit, co udělala. Vlastně kvůli ní Nyklová vyštvala z pekárny Anču. Ta si dnes posteskne, jak ji mrzí, že nemůže být po večerech doma s Emou. Bedřich v tom ale žádný problém vidět nebude... Jak dopadne Růžina oslava? Proč si o ni bude Nyklová dělat starost? Co navrhne Bedřich Anče? Čím překvapí Jardu?

Zuzaniny trable s láskou
uzana bude čím dál smutnější. Když Maxovi rázně vytípne telefon, Libuška zbystří. Tohle asi nebude jen kvůli jeho odjezdu do Francie. A protože ji už bere do rodiny, navečer se za ní vypraví, aby zjistila, co se děje. Zprávy od Kateřiny totiž budou mluvit za vše. Max je celou dobu ve Francii nějaký divný. Dokonce odstranil ze zápraží svou oblíbenou lavičku. Co se mezi nimi tedy děje? Co se Libuška od Zuzany dozví? Čím ji zasáhne? Čím mámu nechtěně rozhodí Franta? Proč Zuzana začne zamalovávat Maxovo okno? A co Frantovi doporučí a nabídne Viki?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 12.12.2012 - 2303. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz