Ulice 13.12.2012 - 2304. díl

Vilmě Nyklové bude dělat starosti Růža. Ráno zanese do provozu její narozeninový dort a nabídne ho svým zaměstnancům. Svěří se jim, že žádná oslava nakonec nebyla. Zatímco Libušce bude osamělé a nešťastné Růži líto, Zuzana na ni bude za to, co udělala Anče, stále naštvaná.

O to více Zuzanu překvapí, že ji polituje i samotná Anča. Jak se Růža asi musela cítit, když si dokonce chtěla sáhnout na život? Jenže Růža se bude cítit mizerně i dnes. Den bude trávit v Lumírově kuchyni v slzách. Ale jen do chvíle, než za ní zajde Anča, aby jí dodatečně popřála k narozeninám… Čím Anča udělá Růže největší radost? Co jí poradí? Čím Růža překvapí Nyklovou a své kolegy? Odpustí jí konečně i Zuzana? A co Růžu dnes potěší nejvíc?

Zuzana a Max: Konec romance?
Franta s Viki se nebudou moci dočkat dnešního večera. Viki se dokonce přizná, že by na slam poetry také ráda vystoupila. Zato Zuzana bude stále posmutnělá. Když navíc Libuška zmíní, že se dnes vrací Max, stěží bude maskovat překvapení. Přesto na dnešním večeru nehodlá nic měnit. Stráví ho se synem a Viki. Jen stále neví, co si vezme na sebe, když jde na poezii. Libuška ji ujistí, že rozhodně nic formálního. A hned se nabídne, že Zuzaně něco půjčí ze svého šatníku… S čím se Libuška Zuzaně svěří? A s čím Maxovi? Co Libušce na oplátku prozradí Zuzana? A co Max? Jak to s těmi dvěma je? Opravdu je mezi nimi konec? Jak dopadne jejich dnešní nečekané setkání?

Matěj a Kristýna - déjà vu?
Tereza bude mít pro Vojtu skvělou zprávu. Na Vánoce za ním opravdu přijede. Jenže vzápětí narazí na jeden podstatný problém. Za co? Vojta by ji dopravu po Turecku zajistil, ubytování u něj také bude mít zdarma, ovšem letenka přeci jen něco stojí. Ani jeden z nich na ni však momentálně nebude mít. A ještě jedna věc bude Tereze dělat těžkou hlavu – samotná cesta. Co když ji nezvládne? Co Tereze doporučí Matěj? Jak dopadne dnešní setkání Matěje s opilou Kristýnou? Co k tomu Matěj řekne Bětce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 13.12.2012 - 2304. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz