Ulice 14.12.2012 - 2305. díl

Jakmile Matěj zjistí, že Kristýna v bytě není, využije příležitosti, aby s Bětkou probral jejich společné bydlení. Otevřeně se přizná, že má s Kristýnou problém a že by byl rád, kdyby se odstěhovala.

Matěj Bětce samozřejmě vysvětlí, proč o Kristýnu u nich doma nestojí. A nasadí jí tím pořádného brouka do hlavy. Stejně jako Matěj i Tereza se bude potýkat s dost velkým problémem. Ta pro změnu bude řešit, kde vzít na cestu za Vojtou... Podpoří Terezu rodiče? Proč začne o sobě i cestě do Turecka pochybovat? A co přiměje Matěje, aby dokonce zavolal SOS Vojtovi?

Francie, nebo Čechy?
Max ráno překvapí Zuzanu pravou francouzskou snídaní přímo do postele. Zamalované „okno“ přejde s nadhledem – skutečný výhled na moře z jeho okna je přeci jen tisíckrát lepší. Zuzanu si hned zamluví i na poledne, aby ji pozval k obědu na nějakou francouzskou delikatesu. Zuzana ale odmítne, protože už bude domluvená s Ančou. Jenže jak se ukáže, bude to jen výmluva. Anče zavolá kvůli společnému obědu až mnohem později. Oproti ránu bude Zuzana v poledne už zase hodně přešlá. Přizná, že jí vadí Maxův jemný nátlak kvůli Francii. Ona tam s ním prostě odjet nemůže. A když o tom někdy zapochybuje, hned si vzpomene na Anču, která se s Pavlem také neodstěhovala. Anča ji ovšem překvapí doporučením, ať neváhá ani minutu. Franta bude určitě šťastný, když jeho máma bude v pohodě, klidně i ve Francii... Co jí na to Zuzana odpoví? Proč se dnes Franta vypraví za Maxem? Co všechno se od něj dozví? Čím Zuzanu překvapí Max? Jak vyřeší dilema Francie, nebo Čechy?

Markétiny pracovní pohovory
Markéta bude mít velkou depresi z přijímacích pohovorů. Včera dva, dnes jeden, bez viditelných úspěchů. Nikoho nezajímá, že se chce něco naučit a že chce pracovat. Nikde ji prostě nechtějí. Eddie ji bude marně povzbuzovat a radit, jak by se měla na pohovorech prezentovat. Markétě nezlepší náladu ani vyhlídkou společného víkendu na chalupě. Když si Markéta postěžuje na pohovory Simoně, schytá to znovu, tentokrát od Romany... Jaké Romaniny připomínky bude muset Markéta skousnout? Co jí doporučí? Jak dopadne dnešní společná večeře Markéty, Simony a Jiřího? Proč si bude Simona dělat o Markétu starost? A jak se na její trable bude dívat Jiří?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 14.12.2012 - 2305. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz