Ulice 17.12.2012 - 2306. díl

Libor se letos bude těšit na Vánoce dvojnásob. Už zítra přiletí po půl roce z Anglie Miki, a tak si ho chce pořádně užít, než mu odjede do Havlíčkova Brodu za Martou. Také Amálie se na vnuka už těší.

Amálie hned Liborovi navrhne, že pro něj udělá jeho oblíbenou svíčkovou. Třeba Miki při společném obědě spraví náladu i Vlastimilovi. Ten je od chvíle, kdy se Klára odstěhovala, pořádně přešlý. Volat jí ale stále nechce. Přeci ví, že stojí o to, aby se vrátila. Tak proč by jí to měl říkat ještě jednou? S čím se nešťastný Vlastimil svěří Amálii? A s čím ona Liborovi? K čemu se nakonec Amálie uchýlí, aby se Vlastimil už tak netrápil?

Past na Terezu
Matěj s Bětkou budou od rána přemýšlet, jak pomoci Tereze a Vojtovi, aby byli spolu o Vánocích. Sehnat pro Terezu peníze na cestu bude bod číslo jedna. Ovšem tím to zdaleka nekončí. Zároveň budou muset Terezu přesvědčit, že se nemá čeho bát a cestu bez problémů zvládne. A právě toho se Matěj bude obávat. Terezu zná, proto mu bude jasné, že se bez drobných lstí neobejdou. S Bětkou se domluví, že ji prostě rovnou hodí do vody, aby plavala. S tátou a Vojtou na ni navíc nalíčí malou past, aby už opravdu nemohla ucuknout… Podaří se Bětce a Matějovi sehnat potřebné finance na Terezinu cestu? Vyjdou Matějovi všechny jeho plány? Podaří se spiklencům Terezu přesvědčit, že jí cestou za Vojtou nic nehrozí? A čím překvapí Kristýna Matěje s Bětkou?

Markétina proměna
Simona bude hned ráno vyzvídat na Markétě, jak si užila víkend s Eddiem. Markéta moc sdílná nebude. Hlavně ji ale vyvede z omylu, že by mezi ní a Eddiem bylo něco víc. Zároveň odmítne i Romaninu nabídku na zušlechtění před dalším pracovním pohovorem. Prostě tam půjde tak jako obvykle. Jenže se svou vizáží tentokrát pořádně pohoří. K pohovoru ji ani nepustí. A tak se nakonec nechá přesvědčit, aby proměnu své image pod taktovkou Romany podstoupila… Jak Markétina proměna dopadne? K čemu se pak odhodlá? Co ji naštve daleko víc než ranní vyhození od pohovoru? Čím bude šokovat Eddieho? A čím Jardu Hejla?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 17.12.2012 - 2306. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz