Ulice 18.12.2012 - 2307. díl

Amálie hned ráno přizná Vlastimilovi, že to nevydržela a včera večer zavolala Kláře. Místo nesouhlasného zabručení ale Vlastimil hned zbystří pozornost. Stráví tedy Štědrý večer se svými blízkými i on? Na to mu však Amálie odpověď nedá.

Amálie potěší Vlastimila zprávou, že se Klára za ním dnes odpoledne zastaví, aby to spolu všechno probrali. Vlastimilovi se okamžitě zlepší nálada. Když o pár hodin později přijede Miki, bude už zase samý úsměv. Miki si tak po dlouhé době zase užije tepla domova se vším všudy... S jakými novinkami Miki přijede? Jaký vánoční dárek pro něj Vlastimil vymyslí? Co na to řeknou Amálie s Liborem? A jak dopadne Vlastimilovo setkání s Klárou? Proč Klára hned zmobilizuje k činu Adrianu?

Markétin pohovor u Jardy a Bedřicha
Markéta se ráno probudí s pořádnou kocovinou a chutí na všechno se vykašlat. Podle ní je Jarda stejný jako ti ze včerejška. Dokud byla normální, byla pro všechny vzduch. Nakonec se na pohovor přeci jen vypraví, ovšem reprezentativní vzhled nechá doma. Do dílny přijde tak, jak je zvyklá chodit normálně. Zatímco Bedřichovi bude sympatická, Jarda nebude umět skrýt rozčarování. Když navíc zjistí, co všechno Markéta umí, či spíše neumí, její šance na přijetí ještě více klesnou... Dostane Markéta od Jardy druhou šanci? Čím ho zaskočí? A čím překvapí Bedřicha? Co rozhodne?

Honzova péče o Lídu
Honza bude před odchodem na fakultu vyzvídat na Lídě, na co by dnes měla chuť. Cestou domů chce zajít na velký nákup do supermarketu, tak aby na něco třeba nezapomněl. Lída se ihned nabídne, že půjde s ním. To však Honza odmítne s odůvodněním, že by měla pracovat na diplomce. Termín odevzdání se neúprosně blíží, teď by rozhodně polevit neměla... Jak na tom Lída se svou diplomkou je? Jak se jí vlastně bydlí s Honzou? Už se usmířili? Čím Lídu zaskočí máma? Co jí navrhne? A čím Jitka udělá radost Oldovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 18.12.2012 - 2307. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz