Ulice 20.12.2012 - 2309. díl

Zoufalá Lída přijde za mámou s tím, že všechno definitivně zkazila. Vylíčí jí včerejšek i dusno doma dnes ráno. Manžel se s ní už vůbec nebaví. Přitom ona jen chtěla, aby vše, co ji trápí, spolu probrali. Navíc ji dnes čeká to důležité vyšetření, o kterém Janovi ani nestačila říct.

Jitka Lídě slíbí, že s ní na gynekologii zajde. Zároveň ale neopomene dodat, že právě tohle by mohlo Lídu s Janem sblížit. Jenže mezi těmi dvěma napětí ještě více vzroste ve chvíli, kdy se Lída vrátí domů. V koupelně najde naštvaného Jana likvidujícího paseku způsobenou prasklým odpadem. Jen co Lída namítne, že jí přeci mohl zavolat a ona by se o to postarala, Jan vybouchne... Je mezi nimi vše definitivně ztraceno? Anebo s ní Jan přeci jen půjde na vyšetření na gynekologii? S čím se jí svěří? Co je pro něj momentálně nejtěžší? A čím oba dva překvapí Farské?

Dilema Jirkovy matky
Miriam Hejlovou zaskočí Jarda nabídkou, že se jí dnes přijde podívat do bytu na zničenou podlahu, aby ji spravil, jak slíbil. Miriam z toho horko těžko vybruslí a pořádně se zapotí při Jardově vtípku, že tam určitě někoho schovává. Tím jí ale perné chvilky neskončí. Ve škole za ní přijde Jirka Hložánek s nepříjemnou novinkou. Otec začal šťourat i do jeho bydlení v hostelu, takže musí urychleně vymyslet něco jiného. Pro Miriam to bude poslední kapka... Co všechno se dnes dozví od Miriam kurátor? Čím Miriam překvapí Jirku Hložánka? A čím jeho matku? Proč dojde mezi těmi dvěma k velkému konfliktu? Proč se Jirka na matku naštve? A co všechno se dnes odehraje mezi Jirkovými rodiči?

Nekoneční: Přípravy na Vánoce
Thea s Maxem a Libuškou budou plánovat Vánoce. Jenže zatímco Max by rád zachovával francouzské tradice, Thea s Libuškou budou prosazovat ty české. Nakonec se dohodnou na kompromisu. Max svým sestrám ve všem ustoupí, ovšem o pravé francouzské vánoční poleno se připravit nenechá... Jak se budou Libuška s Theou připravovat na blížící se svátky? Proč si bude dělat Thea o Libušku starost? A jaké zprávy dostihnou dnes v noci Theu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 20.12.2012 - 2309. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz