Ulice 21.12.2012 - 2310. díl

Matka Jirky Hložánka překvapí Miriam Hejlovou svou návštěvou. Omluví se jí za včerejší výbuch a opět požádá o pomoc. Svěří se jí, že se rozhodla udělat něco, co měla udělat už dávno – opravdu pomoci svému synovi. Zároveň přizná pro ni smutnou pravdu.

Jirkova matka zjistila, že jejímu manželovi jde jen o jeho uraženou ješitnost, nikoliv o Jirku. Ráda by si s Jirkou popovídala a podívala se, jak nyní bydlí. Jenže nezná adresu. Miriam Hejlová by jí ráda vyšla vstříc, ovšem bez Jirkova svolení jí jeho adresu nebude chtít dát… Přesvědčí Miriam Jirku, aby dal své mámě ještě šanci? Usmíří se Jirka s matkou? Čím Jirka překvapí Miriam Hejlovou? Proč se za ní rozjede večer domů?

Kdo potřebuje Theinu oporu více?
Štěpán se rovnou z letiště rozjede za Theou do Libuščina krámku. Jejich shledání ale bude poznamenáno vážným zdravotním stavem Štěpánova otce. Thea by Štěpána ráda podpořila, a tak mu navrhne, že by do Bratislavy odjela s ním. Štěpán však moc dobře ví, v jaké situaci se nyní nachází Libuška a že teď Theinu oporu potřebuje. Navíc by Theu rád uchránil Štědrého dne stráveného v nemocnici. O tom, že Libuška nyní oporu rodiny potřebuje, nebude pochyb. Sama se vypraví dokonce i k doktoru Seidlovi, aby ho požádala o prášky na spaní. Přizná se mu, že už nezvládá stres kvůli blížícímu se setkání Borise s Eliášem… Kdo Theinu oporu potřebuje víc? Libuška, nebo Štěpán? S kým Thea stráví Vánoce? Jak Libuška pochodí u doktora Seidla? S čím se svěří Maxovi? Podaří se mu ji alespoň trochu uklidnit?

Zuzaniny vánoční plány
Zuzana poprosí Anču, jestli by Štědrý večer tentokrát nemohla oslavit s Frantou sama. Klidně i odpoledne. Prostě by mu ráda vynahradila všechny ty Vánoce, kdy spolu nebyli a které pro něj jako máma nikdy neudělala. Zaskočená Anča bude souhlasit, ovšem Franta bude mít z mámina návrhu těžkou hlavu. Proč tak najednou taková změna? Jakého brouka nasadí Frantovi do hlavy Viki? Jak si Franta poradí s vánočním dárkem pro mámu? A s čím se Zuzaně svěří Max?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 21.12.2012 - 2310. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz