Ulice 25.12.2012 - 2312. díl

Nadšený Max se přiřítí brzy ráno k Libušce s velkou novinou. Zuzana s ním odjede do Francie! A hned to bude chtít s Libuškou i Borisem oslavit. Zatímco Max bude štěstím bez sebe, na Zuzanu dolehnou opět chmury.

Zase bude plná nejistoty. Maxovi se svěří se svými strachy. Tohle štěstí jim nemůže dlouho vydržet. Ve Francii mu dojde, že ona je úplně k ničemu. Neumí jazyk, jen mu tam bude na obtíž. Max jí bude marně vysvětlovat, že to se nestane. Zuzana bude vidět všechno černě… Podaří se Maxovi Zuzanu přesvědčit, aby s ním do Francie opravdu odjela? Co Zuzaně doporučí Anča? Čím Max překvapí Borise? A jaký kousek se dnes Zuzaně povede?

Lumírovy Vánoce s matkou a Růžou
Růža s Nyklovou se opět budou od rána hašteřit. Obě se sice shodnou, že se dnes budou dívat na televizi, jenže každá z nich bude preferovat jiný program. Ještě štěstí, že mají dvě televize. Ovšem ta Růžina stále nebude zapojená. A podle Lumíra už to na tu chvíli ani nebude mít cenu. Tím vyrazí dech nejen Růže, ale i matce. Takovou necitlivost by od vlastního syna opravdu nečekala... Vážně se Růža od Lumíra v brzké době odstěhuje? Jaká novinka Lumíra zaskočí u Henryho? A na čem se dnes Lumír domluví s Jardou a Bedřichem?

Vánoce s Eliášem
Libuška bude hned po ránu vyzvídat na Borisovi, jaké bylo setkání s Eliášem. Ten by se debatě o Eliáši nejraději vyhnul, ale nakonec mámě popíše, co se včera dělo. Zmínkou, že si v mobilu nastavil zvonění, aby nemusel být s Eliášem ani o vteřinu déle, Libušku pořádně zaskočí. Něco takového nepřeje snad ani Eliášovi… S čím se Boris svěří Frantovi? Čím Libušku vykolejí Eliáš? A jakou hořkou pilulku dnes bude muset Eliáš spolknout?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 25.12.2012 - 2312. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz