Ulice 26.12.2012 - 2313. díl

Zatímco Boris bude hrát počítačové hry s Frantou, Libuška bude relaxovat sama doma. Mobil si ale po včerejší zkušenosti s Eliášovým voláním nezapne. Samotný Eliáš se dnes opět vypraví do Coolny.

Eliáš se tentokrát zaraduje, protože za barem zastihne Máru. Ovšem ten mu dá rázně najevo, co si o něm myslí. Naštvaný Eliáš si to od Coolny zamíří rovnou do Ulice za Libuškou. Po dlouhé době stanou ti dva znovu tváří v tvář… Jak tohle Eliášovo a Libuščino shledání dopadne? Zvládne to Libuška? Kdo jí pomůže? A co zaskočí Borise po návratu domů? Proč si bude dělat o mámu starosti?

Nadílka pro Henryho
Růža svůj slib dodrží. Ráno už bude sbalená a připravená k návratu domů. Dokonce si ani nedá s Lumírem snídani. Ten ji potěší nabídkou, že jí později přiveze její novou televizi a také ji i u ní doma zapojí. Jen co ale Růža vyjde na ulici, dolehne na ni tíha samoty. Místo domů proto zamíří do pekařství za Vilmou Nyklovou, která tam už od rána bude prodávat čerstvé pečivo. Zájem o její křupavé rohlíky bude tak obrovský, že Růža začne své šéfové hned i pomáhat, aby zákazníci nemuseli dlouho čekat. V plném nasazení budou později i Lumír s Bedřichem a Jardou, kteří připraví pro Henryho opožděnou štědrovečerní nadílku… Jak tahle nadílka dopadne? Čím udělají Henrymu největší radost? A co dnes Růžu pořádně vyděsí?

Kristýna je zpět
Matěj s Bětkou si budou užívat vánoční pohody. Matěj bude stále obdivovat svoji novou koloběžku, kterou mu Bětka nadělila pod stromeček. Úsměv jim však zmrzne na rtu ve chvíli, kdy u jejich dveří zazvoní skleslá Kristýna. Přizná, že u rodičů to už prostě nedokázala vydržet. Bětka s Matějem jí poskytnou azyl i tentokrát. Bětka dokonce bude ráda, že jí Kristýna pomůže se svátečním obědem pro jejího a Matějova tátu. Jenže i když se holky budou opravdu snažit, oběd podle jejich představ nedopadne… Čím Kristýnu zaskočí Dušan? A čím Bětku její táta? Čím Kristýna Bětku zachrání? A kdo jí dnes zvedne náladu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 26.12.2012 - 2313. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz