Ulice 27.12.2012 - 2314. díl

Kristýna bude mít do vánoční pohody hodně daleko. Zase se bude trápit kvůli rozchodu s Dušanem. Bětce se svěří, že v noci nemůže ani spát. Jediným světlým bodem dnešního dne pro ni bude společný oběd s Admirálem, Matějovým tátou, Matějem a Bětkou. Aspoň na chvíli bude moci vypnout, poslouchat Admirálovy historky, nic neříkat a jen se bavit.

Admirál dorazí k Bětce a Matějovi rovnou z letiště. Kristýnina přítomností ho trochu zaskočí, ale vánoční dárek vykouzlí i pro ni. A opravdu jí zvedne náladu. Dokonce natolik, že se odhodlá k jednomu pro ni hodně těžkému kroku… Jaké překvapení bude mít pro ostatní Tomáš? A čím Kristýna všem vyrazí dech? Co všechno se dnes mezi ní a jejími spolubydlícími odehraje?

Skončí Libuška opět v léčebně?
Libuška se ráno probere s pořádným bolehlavem. To bude Borisovi divné, protože by jí přeci mělo být špatně od žaludku. Libuška se bude snažit vybruslit z jeho otázek, aby mu nemusela říct pravdu. Její mlžení ale příliš nezabere. Boris si ještě dobře pamatuje, jak vypadala, když měla kocovinu. Doktor Seidl pro něj bude ale takovou autoritou, že se bude snažit všechny pochybnosti zaplašit. Samotný Libor si bude dělat o Libušku starost kvůli recidivě její závislosti na alkoholu. Podobně na tom bude i Amálie, jíž se Libor svěří, jak Libušku včera zachraňoval… Skončí Libuška opět v léčebně? Bude mít dost sil, aby zvládla recidivu své závislosti na alkoholu? Na čem se dnes s Liborem domluví?

Kurátor u Liškových
Ema dnes bude hodně protivná. Anče vyčte, že pod stromečkem nenašla nic na hory, na rozdíl od Franty, jemuž Ježíšek nadělil nový snowboard. A ještě ke všemu se rodiče letos na hory zjevně nechystají, jinak by jim to už dávno řekli. Poslední kapkou pro ni bude Ančina zmínka, že dnes večer jde opět uklízet. Tohle už Ema jen tak nevydýchá. Aby toho nebylo málo, Anču před odchodem do práce navíc zaskočí zpráva, že k nim dnes odpoledne přijde nový kurátor… Proč kurátor Liškovy navštíví mezi svátky? Jak jeho návštěva dopadne? Proč si kvůli němu bude dělat Anča starosti? A co dnes vymyslí Franta s Viki?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 27.12.2012 - 2314. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz