Ulice 28.12.2012 - 2315. díl

Bětka bude stále v šoku z táty a Kristýny, které včera nechtěně vyrušila v nejlepším. Matějova snaha zvednout jí náladu bude marná. Bětka bude uzavřená do sebe, plná výčitek, odmítající komunikaci se svými nejbližšími.

K jednomu rozhovoru se Bětka nakonec přeci jen odhodlá. Jenže slib, že se bude snažit probrat vše v klidu, jí dlouho nevydrží. Jen co s Kristýnou nakousnou ožehavé téma, Bětka vybouchne. Kristýna ale nebude sama, koho bude včerejšek hodně mrzet a kdo by rád napravil pošramocené vztahy... Dostane k tomu ale Admirál příležitost? Co se bude dít, až Matěj řekne Bětce pravdu o své dnešní schůzce? A co dnes zaskočí Kristýnu? Jak to s ní Admirál má?

Nadělení jménem Adriana
Vystresovaná Klára přijde hned po ránu zase za tátou. Adriana se jí stále neozvala. Klára přizná, že dokonce už obtelefonovala i její známé, jestli o ní něco nevědí. Zbytečně. Po Adrianě se prostě slehla zem. Tentokrát již bude Klára rozhodnutá na polici kvůli dceři zajít, zda se jí opravdu něco nestalo. Miki, jenž se zrovna vrátí od mámy, nadhodí, jestli Adrianu zkoušeli kontaktovat přes internet. A hned se podívá na její profil na sociální síti. Tam najde důkaz, že je Adriana v naprostém pořádku… Proč se Adriana nikomu ze svých blízkých neozývá? Co dnes bude Ježíšek nadělovat u Vlastimila Peška? Čím Adriana všechny zaskočí? Co jen tak nerozdýchá? A co udělá největší radost Liboru Seidlovi?

Špatné zprávy pro Liškovy
Anča bude hodně nervózní kvůli dnešní návštěvě kurátora. Podle ní k ní už to opravdu nebude jen tak. Co tak důležitého a naléhavého to může být, že to chce kurátor probírat dohromady s ní i s Bedřichem a že to nepočká do nového roku? Bedřich ji bude marně uklidňovat, že se určitě o nic vážného nejedná. Nový kurátor je chce prostě vidět pohromadě, to je celé. Ovšem skutečný důvod kurátorovy návštěvy i jemu vyrazí dech… Jakou zprávou jim kurátor vyrazí dech? Proč Anča bude dokonce i lhát? Co na to Bedřich? A čím oba udělají nečekaně radost svým dětem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 28.12.2012 - 2315. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz