Ulice 7.1.2013 - 2316. díl

Gábina bude ráno v jednom kole. Poprvé bude vypravovat syna Šimona do školky. Bude ji mrzet, že ho tam nemůže i zavést, protože zrovna dnes má ve škole zkoušku. Hynek se ji bude snažit povzbudit i utěšit. Šímu přeci nikam neodkládá, navíc kolektiv dětí mu jedině prospěje. A Gábina bude mít aspoň chvilku pro sebe i na učení.

Stejný názor na věc jako Hynek bude mít později i Tereza, jíž se Gábina svěří se svými obavami. Současně Gábině nabídne společné učení, aby jí to lépe lezlo do hlavy... Jak Gábina dopadne na dnešní zkoušce? Jaký bude Šimonův první den ve školce? A čím Gábina dnes udělá radost Hynkovi?

U Liškových přituhuje
Na běžné pošťuchování Franty a Emy Anča tentokrát zareaguje nepřiměřeným výbuchem a vynadáním Frantovi. Když děti odejdou do školy, Anča přizná Bedřichovi, že to napětí již nezvládá. Od chvíle, kdy se dozvěděla, že jim chtějí vzít Emu, má tendenci ji chránit až přespříliš. Ančino proměněné chování samozřejmě neujde ani Frantovi, jenž o tom, čím si Anča s Bedřichem již několik dní procházejí, nemá ani potuchy. Velmi dobře však vytuší, že se doma děje něco vážného. A jak se Bedřich přizná Jardovi, také on již situaci kolem Emy přestává zvládat... S čím se Franta svěří Viki? Co Anča odpoví Frantovi na přímou otázku, co se u nich děje? Z čeho bude Franta podezírat Bedřicha? Co mu na to Bedřich řekne? Dozví se Franta pravdu i přes kurátorův zákaz?

Dopis od Eliáše
Libuška dnes bude spěchat na oběd více než kdy jindy. Opět se má vidět se svým právníkem, aby se dozvěděla novinky ohledně rozvodu. A ty ji opravdu zaskočí. Eliáš je ochoten přistoupit na všechny její požadavky. Dokonce jí po právníkovi pošle i dopis, v němž ji ujistí, že jejich rozvod proběhne naprosto hladce. Myslí to vážně, nebo je v tom zase nějaký jeho trik? Co si o tom bude Libuška myslet? Co Thea? Co Libušce doporučí? A jak dopadne dnešní Libuščina kontrola u Libora? Při čem ty dva nachytá Miki?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 7.1.2013 - 2316. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz