Ulice 9.1.2013 - 2318. díl

Ema ráno připomene Anče, že Mirek má v pátek narozeniny. Okamžitě mu spolu naplánují u nich oslavu. Také Mirek dnes bude mít plnou hlavu Emy. Dokonce se kvůli ní po letech sejde z vlastní iniciativy se svou matkou.

Eva Toužimská se bude na syna hodně těšit. Přinese mu dárek k narozeninám a ujistí ho, že by chtěla napravit všechny své chyby. Jenže Mirek to bude vidět úplně jinak... Jak Mirkovo setkání s matkou dopadne? Proč se vzápětí Mirek pohádá s Bedřichem? Co všechno svým jednáním odstartuje?

Gábinin druhý pokus o romantiku s Hynkem
Romantický večer s Hynkem včera Gábině nevyšel, a tak si s ním bude chtít užít alespoň příjemné ráno. Jenže ani to nedopadne podle jejích představ. Hynek si dal včera ve fitku tak do těla, že se ráno ani nehne. Zklamaná Gábina si později postěžuje Tereze, jak má všechno komplikované a jak jí nic nevychází. Tereza to ale tak černě vidět nebude. Hned jí nabídne, že jim dnes večer Šimona pohlídá, aby si konečně mohli s Hynkem po dlouhé době někam vyrazit ve dvou. Zkažený večer a ráno budou mrzet také Hynka. Proto bude odhodlaný Gábině vše vynahradit... Vyjde Gábině a Hynkovi romantický večer na druhý pokus? Co Hynka dnes zaskočí? Jak dopadne Terezino hlídání Šimona? Opravdu je Gábina takový smolař, jak si o sobě myslí?

Naděje pro Jirku
Jirka bude ráno ve škole úplně mrtvý. Weberovi se svěří, že tetiny uřvané děti mu dávají pořádně zabrat. Co nejdříve by si proto rád našel podnájem, aby měl konečně klid. Ten však nebude mít ani ve škole. S překvapením zjistí, že mu u Kaliny hrozí na vysvědčení nedostatečná z fyziky, protože neodevzdal laboratorní práce. Jediná možnost, jak si známku zlepšit, je nechat se hned zítra vyzkoušet... Jak dopadne dnešní Jirkovo setkání s kurátorem? Čím ho potěší? Jakého mu nasadí brouka do hlavy? A jak dopadne dnešní Jirkova příprava na zítřejší zkoušení?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 9.1.2013 - 2318. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz