Ulice 10.1.2013 - 2319. díl

U Liškových bude po ránu panovat pochmurná nálada. Anča s Bedřichem si budou dělat starost o Emu, která odmítne i společnou snídani. Frantovi se svěří, že ji štve, že jí Liškovi takovou věc tajili.

Ema si ale bude dělat naděje, že když kurátorovi řekne, že o svou biologickou matku nestojí, nechají ji i nadále u Liškových a všechno bude jako dřív. O tom bude přesvědčený i Mirek, jenž na ni a Frantu bude čekat ráno před školou, aby zjistil, jak na tom Ema je. Ujistí ji, že matku včera tak setřel, že se už v životě neozve. Jenže Franta si tím tolik jistý nebude. Co když to bude právě naopak? Co když si na ně bude Toužimská stěžovat? Bude? Jak dopadne první setkání Liškových s Toužimskou? Čím rozčílí Anču? Proč hned po schůzce bude chtít kurátor mluvit s Emou? Uchrání ji Liškovi dalších psychických otřesů?

Jirkovy vypečené narozeniny
Jirka bude na Richarda po ránu pořádně naštvaný. Místo aby se včera večer učil fyziku na dnešní zkoušení, řešil jeho průšvih s odfláknutou opravou wifiny v penzionu. A bohužel výsledek u tabule tomu bude také odpovídat. Jirka s příklady od Kaliny prostě nehne. Pro Kalinu to bude dostatečný argument pro napaření mu nedostatečné na pololetní vysvědčení... Přesvědčí ho někdo, aby dal Jirkovi ještě jednu šanci? A je vůbec nějaká možnost, aby si Jirka známku ještě zlepšil? Proč se Jirka dnes utrhne na Miriam? A jak dopadne jeho oslava narozenin s rodiči? Je vůbec možná nějaká domluva mezi ním a jeho otcem?

Husto mezi Bětkou, Admirálem a Kristýnou
Mezi Bětkou a Kristýnou bude stále panovat křehké příměří. Dnes se spolu pustí do novoročního úklidu, aby zahladily stopy po Vánocích. Doma se to Bětce sice podaří, ale na duši to tak snadné nebude. Podle toho dopadne i její dnešní oběd s tátou, na který ji i Matěje Admirál pozve. Atmosféra mezi Bětkou a Admirálem bude tak hustá, že by se dala krájet. O nějaké společné kávě a vyříkání si toho, co se stalo, si bude moct Admirál nechat leda tak zdát... Co na novinku o Kristýně a Admirálovi řekne Tereza? Jak se měla v Turecku? Na čem se s Bětkou a Matějem domluví? Proč u Bětky a Matěje doma bude zase husto? A jak to má Kristýna s Admirálem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 10.1.2013 - 2319. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz