Ulice 11.1.2013 - 2320. díl

Jirka bude od brzkého rána sedět nad laboratorními pracemi pro Kalinu, aby si zlepšil nedostatečnou z fyziky na vysvědčení. A protože toho bude až nad hlavu, zapojí také Richarda.

Přestože se oba dva budou snažit, Kalina Jirku nepotěší. Známku na vysvědčení mu vzhledem k jeho včerejším znalostem nezmění. A odmítne i Jirkovy prosby, aby mu dal ještě jednu šanci na přezkoušení. Dnes odjíždí do lázní, takže i kdyby chtěl, fyzicky to prostě není možné. Jenže pro Jirku slovo nemožné prostě neexistuje. A udělá všechno pro to, aby u Kaliny ještě jednu šanci na přezkoušení dostal... Jak Jirka dopadne s prosbou o pomoc u Miriam? Čím ji překvapí? A čím zaskočí Kalinu s Puklickou? Dosáhne nakonec přeci jen svého?

Kristýnina dvojí hra
Bětku bude ráno mrzet opětovné dusno mezi ní a Kristýnou. Matějovi přizná, že její včerejší chování vůči Kristýně asi způsobilo setkání s tátou, po kterém se jí to všechno zase vrátilo. Ráda by ale s oběma co nejdříve vztahy znormalizovala. V případě Kristýny se do toho pustí hned dneska. Zajde se jí omluvit a znovu ji pozve na Terezin mejdan. Dokonce ji bude tak vytrvale přesvědčovat, až Kristýna nakonec svolí... Jak Terezin mejdan nakonec dopadne? Proč se Tereza večer sesype? A jak se spolu zvládnou bavit Bětka s Kristýnou? Proč bude Kristýna Bětce lhát? A co ji nepříjemně zaskočí? Podaří se jí vybruslit z dalšího hrozícího maléru?

Jardovy rady a doporučení
Zoufalý Bedřich se dnes Jardovi svěří, čím si nyní doma procházejí. Jarda by mu rád pomohl, ale na zákony je i on krátký. Později se bude snažit podpořit Lenku, jenže ani u ní příliš neuspěje. Její dilema, zda vzít ve škole půlúvazek, za ni prostě nevyřeší. Jediný člověk, který si dnes vezme jeho radu opravdu k srdci, bude Markéta. Té totiž Jarda při náhodném setkání doporučí, aby v pondělí, až k nim bude nastupovat do práce, nezaspala... Jak je na tom Markéta se znalostmi počítačových programů, jež bude do práce potřebovat? Proč odmítne Eddieho pomoc? A proč Lenka zvažuje, zda se vrátit do školy?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 11.1.2013 - 2320. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz