Ulice 15.1.2013 - 2322. díl

Adriana si to ráno namíří z letiště rovnou za dědou, aby mu poděkovala, že jí pomohl. A bude jak velká voda. Hned se pustí do jeho snídaně, poté zapadne do koupelny vzpamatovat se po cestě. Amálie jí mezitím připraví pořádné jídlo, které v Adrianě zmizí rychlostí blesku.

Když se Vlastimil své vnučky zeptá, co se vlastně na Ibize stalo, Adriana mu poví historku o kapsářích. Amálii však zarazí, že hned nešla na policii. To ovšem nebude nic proti tomu, čím Adriana zaskočí dědu vzápětí. Místo aby se s ním domluvila na vrácení peněz, požádá ho bez obalu o půjčku pětistovky... Jak Adriana s půjčkou u dědy pochodí? Co naštvanému Vlastimilovi doporučí Amálie? Proč se Adriana pohádá s mámou? Čím překvapí Kláru Vlastimil? A jaký kousek dnes Adriana opět vyvede? Proč ji bude muset zachraňovat Matěj? A čím Adriana raní dědu?

Jarda stírá Markétu
U Lenky a Jardy bude ráno panovat klasický ranní shon. Lenka se před odchodem z domu ještě ujistí, že Jarda dnes Markétu nevyhodí a přijde domů včas, jak slíbil. To prvé jí Jarda slíbí, to druhé nezaručí. Co když bude muset hasit zase nějaký Markétin průšvih? Samotná Markéta se bude v práci snažit, seč to půjde. Jenže v nabízených materiálech bude stále plavat, což Jardovi samozřejmě neunikne. Kvůli jejímu včerejšímu opomenutí si ji pak podá, ovšem tím jeho trable s Markétou zdaleka nekončí... Čím ho Markéta pekelně naštve? Co mu doporučí Bedřich? Čím Markéta u Bedřicha zaboduje? Jak dopadne Lenčina sváteční večeře? A čím večer Jardu zaskočí Markéta?

Monika a miminkovské šílení
Jitka se Simonou budou opět probírat oblíbené téma – Lídino těhotenství. Jitka se bude těšit na nákupy maminkovského a miminkovského oblečení, na které s dcerou po práci vyrazí. Ještě dříve ale dostane pořádný balík oblečení na miminko od Lenky, jež doma dělala pořádky. Zatímco v salonu bude z jejich řečí otrávená Romana, v Coolně bude miminkovské šílenství proti srsti Monice... Proč bude mezi Monikou a mámou dusno právě kvůli Lídině těhotenství? Co dnes Moniku dostane? Kdo a jak jí pomůže zahnat její deprese?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 15.1.2013 - 2322. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz