Ulice 16.1.2013 - 2323. díl

Adrianina slova, že se na ni všichni vykašlali, pana Peška hluboce ranní. Amálii přizná, že vnučka má vlastně pravdu. Ulevilo se mu, když si dceru k sobě vzala Klára, protože on sám si s ní nevěděl rady. Už tehdy byla Adriana nešťastná a osamělá, stejně jako dnes.

Tentokrát bude chtít Vlastimil Pešek nabídnout vnučce pomocnou ruku. Jen co se Adriana vzbudí, Vlastimil Pešek ji ujistí, že on se na ni nevykašlal. Na důkaz svých slov jí slíbí podporu, aby se už konečně postavila na vlastní nohy. Klidně i finanční pomoc, když to bude zapotřebí. Jakmile však zmíní jako příklad Mikiho, bude oheň na střeše. Adriana vybouchne a v návalu vzteku nepůjde pro ostrá slova daleko. Pak se pomstí i samotnému Mikimu... Co všechno naštvaná Adriana dědovi řekne? Proč si o ni bude dělat starost Klára? Co Adriana ještě vyvede? Zabere na ni dědova velkorysá nabídka? A proč dojde ke konfliktu mezi Klárou a Amálií? Na čí stranu se přikloní Vlastimil?

Monika a Mára: polibek
Mára se dnes bude překonávat. Nejprve Moniku překvapí královskou snídaní do postele, poté se od ní nechá přemluvit, aby jí dělal garde na rodinnou večeři. Monika se totiž bude oprávněně obávat přesilovky, které tam bude čelit. Její máma by ji už ráda viděla pod čepcem, aby se dočkala vnoučete i od ní. Jenže Monika se zatím do nějakého seznamování moc nehrne. O to více Jitku i ostatní překvapí její doprovod... Jak to mezi Monikou a Márou tedy je? Čím Mára vyrazí Farským dech? Čím překvapí samotnou Moniku? A čím Monika dostane jeho?

Mirkův plán
Ema dnes musí absolvovat pohovor u psychologa kvůli své matce. Anča bude ve škole netrpělivě čekat na výsledek. Malou útěchou v těžkých chvílích jí bude povzbuzení ředitelky Puklické, která jí nabídne v případě potřeby jakoukoliv pomoc. O to větší úder Anče vzápětí zasadí kurátor. Požádá ji o pomoc s Emou, aby pro ni schůzky s matkou nebyly tak traumatické. A první z nich naplánuje hned na zítřek... Jak dopadne Emino sezení s psychologem? Co je podle Bedřicha v nastalé situaci nejrozumnějším řešením? Čím Emu potěší Mirek? A co na to řeknou Anča s Bedřichem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 16.1.2013 - 2323. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz