Ulice 18.1.2013 - 2325. díl

Vlastimil Pešek bude mít po včerejším posezení s Liborem hodně náročné ráno. Zatímco on bude bojovat s kocovinou, Libor bude čilý jak rybička a samý úsměv. Dokonce i Amálii začne být jeho proměna podezřelá. Její příčinu ale ze syna nevypáčí.

V poledne Libora přepadne v ordinaci Libuška, aby se s ním domluvila na dalších návštěvách. Přizná, že Thea ji začala podezřívat z pití právě kvůli jejím večerním kontrolám... Na čem se ti dva domluví? Proč se bude Libor po jejím odchodu zase tvářit jako kakabus? Čím ho dnes Libuška ještě překvapí? A jak se daří Maxovi a Zuzaně?

Emino setkání s matkou
Ema zůstane v posteli i dnes ráno. Anče bude tvrdit, že jí stále není dobře. K doktorovi ale jít odmítne. A kamkoliv jinam také. Anče i Frantovi hned dojde, kolik uhodilo. Franta to už nevydrží a do Emy se pustí. Tahle taktika jí dlouho vycházet nebude, navíc tím jen přidělává starosti Anče. Podle něj by bylo nejlepší, kdyby Ema na tu schůzku s matkou šla a zjistila, o co jí jde. Vždyť se s ní přece bavit nemusí. Ema uzná, že na tom něco je. Na rozdíl od ní se její matka nebude moci shledání dočkat. Kurátora ujistí, že je připravená na vše. Ovšem opravdu tomu tak bude? Jak její setkání s Emou dopadne? Na čem se Liškovi domluví s Frantou? Na čem s Mirkem? Čím Emu Mirek potěší? Co zase vymyslí?

Gábinina zkouška
Gábina s Hynkem budou zase v jednom kole. Šimon jim marodí, Gábinu čeká zkouška a Hynek neví, co dřív. Na poslední chvílí se přižene z fitka domů pohlídat Šímu, aby Gábina mohla na zkoušku odejít. Jenže ta tentokrát ve škole nezaboduje. Stylistika pro ni bude prostě španělskou vesnicí... S čím se dnes Gábina svěří Tereze a Matějovi? Na čem se s ní Tereza domluví? A jak dopadne dnešní Gábinina příprava na opravnou zkoušku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 18.1.2013 - 2325. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz