Ulice 21.1.2013 - 2326. díl

Jarda ještě ani nevyjde z domu, a Markéta už ho spolehlivě naštve. S Bedřichem na ni narazí právě v okamžiku, kdy se jí na chodbě vysype třídění odpad. A protože Bedřich jí hned nabídne pomoc, jemu nezbude nic jiného než ho následovat.

Jardovy trampoty s chaotickou Markétou ranní příhodou v domě rozhodně neskončí. V kanceláři ho pro změnu rozčílí nepořádek na jejím stole a stávkující počítač. Jak jinak, její vinou. A to to ještě svádí na software! Co bude dál? Proč se Jarda naštve, jen co ji uvidí později v dílně? S čím se svěří Bedřichovi? A jak Lenka pokročí se svatebními přípravami?

Zuzanin a Maxův návrat
Nadšený Libor bude ve chvilce volna líčit mámě, jaký si užil víkend s Adamem. Jejich povídání ale přeruší Libuška. Amálii přijde upozornit, že její pes už od rána doma vyje na celý dům. Amálie hned vyrazí Máňu vyvenčit, aby tak netrpěla. Jen co odejde, Libuška si oddechne. Její lest vyšla dokonale. S Liborem si mohou dát v klidu čerstvé koláčky, které před chvílí vytáhla z pece… Odhalí Amálie Libuščinu lež? Co Libuška vymyslí, aby mohla dál nerušeně chodit k Liborovi na kontroly? S jakou se dnes vrátí Zuzana s Maxem? Čím Zuzana vyvede z míry Nyklovou? A co všechno na sebe sourozenci Nekoneční prozradí na společné večeři?

Gábina a dva marodi
Gábina bude mít doma už marody dva. Jen co nemoc trochu povolí u Šimona, u Hynka začne propukat. Ten si bude ráno ještě naivně myslet, že bacily zažene zázvorovým čajem. Jenže v práci mu bude čím dál hůř. Oldovo varování, aby to nepřeháněl a raději rychle zalezl do postele, však vezme na lehkou váhu. Už zanedlouho ale pozná, že Olda tentokrát ani trochu nepřeháněl… Jak Hynek dnes dopadne? A jak Gábina pokročí ve svých přípravách na zítřejší zkoušku ze stylistiky? Co všechno ji hrozí, když ji neudělá? Čím ji večer rozladí Matěj?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 21.1.2013 - 2326. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz