Ulice 22.1.2013 - 2327. díl

Markéta bude před odchodem do práce hodně otrávená. Simoně si postěžuje na šéfa, jenž ji v jednom kuse peskuje. Podle ní samozřejmě neoprávněně. Simona jí poradí, aby zkusila obranu šokem.

Pokud Markéta přijde do práce namalovaná a učesaná od Romany, Hejla tím tak překvapí, že jí nevynadá hned, jak vejde do dveří. Markéta to přeci jen zkusí a sama bude překvapená výsledkem. Bedřich hned zaregistruje, jak jí to sluší. Všimne si toho i Jarda? Čím dnes Markéta ty dva natolik rozčílí, že ji seřvou na dvě doby a dokonce se pustí i do sebe? Co se v dílně stane? Dostane Markéta okamžitou výpověď? A co jí doporučí Eddie?

Gábinina zkouška a Hynkova léčba
Gábina s Hynkem budou po ránu pořádně přešlí. Gábina z nevyspání a ze stresu ze zkoušky, Hynek kvůli své nemoci. Oba tomu ale budou statečně čelit. Hynek se ujme řádícího Šimona, jemuž po uzdravení už otrnulo. Gábina zahájí velké přípravy na zkoušku, i když bude přesvědčená, že tentokrát ji neudělá. Aby u zkoušejícího pedagoga docílila alespoň malého přimhouření oka, vezme si takové oblečení, ve kterém dostatečně vyniknou její vnady... Vyjde Gábině její taktika? Jak na zkoušce dopadne? A jak si Hynek poradí se synem, který se s vervou vrhne do malování? Co bude Gábině vrtat hlavou? A jak dopadne její léčba sexem?

Zuzanino rozhodnutí
Zuzana si bude od rána balit své věci, aby vyklidila pokoj a vrátila klíče Nyklové. Samotná bude překvapená, jak málo toho vlastně má. Anče později přizná, že tím nejcennějším, oč by nerada přišla, je Max. Jenže to ještě nebude tušit, co všechno se nyní odehrává u Liškových. Jakmile se jí zničená Anča svěří, Zuzana bude muset volit: Max ve Francii, nebo Liškovi v Ulici? Jak se rozhodne? Čím překvapí Bedřicha s Frantou? A čím Nyklovou s Růžou? Čím těm dvěma zase nasadí brouka do hlavy?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 22.1.2013 - 2327. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz