Ulice 24.1.2013 - 2329. díl

Anča se dnes bude chystat na třídní schůzku do Eminy třídy. A protože bude mít ve stejný čas třídní schůzky i Franta, požádá Zuzanu, aby se na jeho prospěch zašla zeptat ona. Obě děti budou Anče svorně tvrdit, že ve škole všechno v pohodě.

Anča nebude ve škole očekávat žádný problém. Jenže jeden velký na ni bude čekat hned před dveřmi do Eminy třídy. Toužimská. Stejně jako Anča i ona se přišla do školy zeptat na dceřin prospěch... Jak z prekérní situace vybruslí Puklická? Proč dojde mezi Ančou a Toužimskou k obrovskému konfliktu? Dozví se o něm i Ema? A jak pochodí na třídních schůzkách Zuzana?

Pravda o Štěpánovi
MMaxe dnes čeká těžký den. Bude se muset sejít s Theou a říct jí, jak dopadl u Štěpána. Rozhodne se, že jí celou pravdu nepoví. Prozradí jen to, co je nezbytně nutné – že Štěpána doma nezastihl. Podle Zuzany to bude jen promile pravdy. Ovšem i ona si bude myslet, že Thee by víc říkat neměl. Pro Maxe i tak bude setkání s Theou hodně náročné. Jakmile začne Thea básnit o tom, jak jim odloučení se Štěpánem prospělo, bude si Max připadat jak na elektrickém křesle... Řekne jí přeci jen celou pravdu? Jak zareaguje na Theino rozhodnutí, že se s ním na víkend sveze do Paříže za Štěpánem? A co na to Libuška? Čím vykolejí Libora?

Márovo rande
Mára se hned po ránu pustí do praní. Mezi špinavým prádlem narazí i na Moničinu podprsenku, a tak se nabídne, že ji vypere také. Monika jeho službu odmítne, navíc na něj nebude právě nejpříjemnější. V Coolně se mu později omluví, jenže do pohody dnes bude mít opravdu daleko. Mára ji totiž zaskočí prosbou, jestli by za něj večer nevzala službu v Coolně, protože on má schůzku s Radkou. A jedno malé překvapení jí nechtěně přichystá i Romanin ctitel, který si z ní udělá tak trochu pošťáka. Proč? Co na zásilku od něj Romana řekne? Co všechno dnes Monice prozradí ze svého života? A co dnes Moniku dorazí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 24.1.2013 - 2329. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz