Ulice 25.1.2013 - 2330. díl

Monika bude po ránu pořádně kyselá. Důvod? Márova zrzka a jejich hlučná noc. A aby toho nebylo málo, Monika nebude ušetřena ani pohledu na dotyčnou slečnu v sexy spodním prádle. Přestože se Monika bude hodně ovládat, nervy na uzdě neudrží. S Márou se hned pohádají.

Naštvaná Monika to dovrší oznámením, že dnes večer si bere v Coolně volno ona. Tím ale její vypečený den zdaleka nekončí. Scházka s mámou a Lídou dopadne katastrofálně. A v Coolně navíc notně přituhne... Proč bude Jitka na Moniku naštvaná? Proč Monika později znovu vybouchne v Coolně? Čím ji Mára dostane? S čím vším se Monika svěří Romaně? Co jí Romana poradí? A čím Monika zaskočí Máru? Zachrání ti dva své přátelství?

Emin útěk
Anča bude mít od rána těžkou hlavu kvůli dnešnímu setkání Emy s její matkou. Co když se jí zase udělá špatně? Bedřich ji bude marně uklidňovat, že to tentokrát určitě dobře dopadne. Franta vzápětí Anču ujistí, že Ema se schůzkou počítá. Anča bude i přes to trvat na tom, aby ji dnes doprovodil ze školy domů. Franta se ohradí, že chtěl být po škole s Viki, ale nebude mu to nic platné. Jenže ve škole se stane něco, co s Emou pořádně zamává. Spolužačky se do ní pustí kvůli její matce, která se objevila na třídních schůzkách... Jak Ema ustojí jejich výslech? Proč si o ni budou dělat Liškovi starost? Proč se Ema pohádá s Mirkem? Jak dopadne dnešní Emino setkání s Toužimskou? Proč se Anča sesype?

Jirkovy přípravy na zkoušku u Kaliny
Jirka bude v každé volné chvilce ležet ve fyzice, aby se připravil na pondělní zkoušku u Kaliny. Jde mu o hodně. Jestli to neudělá, bude si moci o vlastním bydlení nechat leda tak zdát. A to rozhodně nechce. Jednak mu leze na nervy internát, jednak hrozí, že by mohli začít přicházet o klienty. Richard mu totiž oznámí, že rodiče už začínají být z jeho nočních výjezdů dost nervózní... Jak na tom Jirka s fyzikou je? Čím potěší Puklickou? Čím ho naopak ani trochu nepotěší Miriam? A čím mu udělá radost máma?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 25.1.2013 - 2330. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz