Ulice 28.1.2013 - 2331. díl

Frantu v noci vzbudí Emin pláč. Ema bude celá nešťastná z toho, jak se na ni všichni vykašlali. I Liškovi, kteří na ni v pátek čekali doma s Toužimskou a lžou jí. Franta se jí bude snažit vysvětlit, že tak to rozhodně není. Liškovi manévrují, jak jen můžou. A v žádném případě se jí dobrovolně nevzdají.

Když ráno prozradí Anče a Bedřichovi, jakou měla Ema noc, oba to zasáhne. Bezmocnou Anču o to víc, že ji v této situaci nemůže nijak chránit. A ještě ke všemu dnes Emu čeká další setkání s Toužimskou, příčinou všeho zlého, co se teď u nich děje... Proč se kvůli Emě pohádá Franta s Mirkem? Zklame Emu i Franta? Jak dnes dopadne Emino a Mirkovo setkání s matkou? Proč Emu ještě víc rozruší? Co ještě zasáhne Anču? A co bude Ema před Frantou tajit?

Jirkova zkouška z fyziky
Jirka bude ráno ve škole pekelně nervózní. Dnes ho čeká zkouška z fyziky u Kaliny, kterou prostě udělat musí. Jinak by na internátu asi zešílel. Jenže jen co přijde do kabinetu, Miriam mu oznámí zdrcující novinku. Kalinovi se ztratilo zadání, a tak budou muset zkoušku odložit. Jirka si ale poradí i v této situaci. Přes vzdálený přístup zadání v Kalinově počítači najde. Zkouška bude moci začít... Jak si Jirka s Kalinovými příklady poradí? Čím dostane otce? Proč namíchne Máru? A na jaký průšvih si to zase zadělá?

Party u Matěje a Bětky
Tereza dnes přijde za Matějem pořádně naštvaná kvůli Vojtovi. Kalichová se s ní chce zítra sejít, aby s ní probrala jeho Írán. Vojta se zřejmě opět neobtěžoval doma cokoliv vysvětlovat. A jeho matka si určitě myslí, že s její pomocí ho přesvědčí, aby nikam nejezdil. Jako by do něj v Turecku nehučela málo. Matěj hned akčně vymyslí malé večerní posezení při vodní dýmce, aby vystresovaná sestra přišla na jiné myšlenky a trochu se uklidnila. Stresy dnes bude zažívat také Kristýna. Bude se bát, aby nepraskly její schůzky s Admirálem... Jak večerní posezení Matěje, Bětky, Terezy a Kristýny dopadne? Na čem se domluví Kristýna s Admirálem? A s čím se Kristýna svěří Tereze?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 28.1.2013 - 2331. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz