Ulice 31.1.2013 - 2334. díl

Nyklová s Růžou se budou hned po ránu tetelit blahem nad dnešním vydáním Prásku. Článek o Lumírovi se dostal na titulní stránku! Navíc s titulkem Starosta zachránce vytáhl dítě z plamenů a s jeho velkou fotkou. Teď bude každý vědět, jaký je Lumír hrdina.

Nyklová se čerstvým výtiskem hned pochlubí Lumírovi, jenž si k ní přijde pro pečivo na snídani. Jenže jeho reakce bude úplně opačná, než čekala. Pekelně se rozčílí, že se dotyčný pisálek ani neobtěžoval zjistit pravdu. Hrdinou je přeci Jarda Hejl, který zachránil život Bedřichu Liškovi. Když navíc Lumír zjistí, že tyto zaručené informace má redaktor od jeho matky, bude vidět rudě. Teď má u Jardy co žehlit… Co řekne Jarda na článek o Lumírově hrdinství? A jak se bude líbit Mastnému nebo štamgastům u Henryho? Kdo je tedy větší hrdina? Jarda, nebo Lumír? Jak samotné předávání ceny za hrdinství dopadne? A co bude s Henryho hospodou?

Adriana na dně
Zatímco Adriana bude mít ráno stále ještě půlnoc, Mára s Monikou budou vstávat totálně zničení. Ani jeden z nich se v noci nevyspal. Moniku budil kravál, který Mára s Adrianou dělali, Mára měl zase s rozjetou Adrianou plné ruce práce. Monice líčil, že měl co dělat, aby jí zabránil ve vyskočení z okna. Milá Adriana totiž nabyla dojmu, že je vlaštovka a musí odletět na jih. Krušný den dnes bude mít i Adriana. Patrikovi definitivně dojde trpělivost a vyhodí ji ze svého bytu… Kam Adriana půjde? Proč se odmítne vrátit domů nebo k dědovi? Kdo se nad ní nečekaně smiluje? A proč se Adriana nakonec sesype?

Ema: Dárek za vysvědčení
Spolužačky budou Emě závidět její vysvědčení se samými jedničkami. Dokonce i z matiky bude mít za jedna, přestože Puklická na třídních schůzkách varovala, že jí vychází dvojka. Jednu z Eminých kamarádek ovšem horší známky na vysvědčení nerozhází. Holkám se pochlubí, že i tak dostane od rodičů tablet. Udivené Emě holky okamžitě vysvětlí, jakou vymožeností tablet je. Ta po něm ihned zatouží. Se svým přáním se svěří mámě, která na ni bude nedočkavě čekat před školou, aby se poprvé v životě podívala na její vysvědčení… Jak Toužimská na Emino přání zareaguje? A jak Liškovi? Čím dnes Toužimská zaskočí Anču? A čím se Anči dotkne Ema?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 31.1.2013 - 2334. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz