Ulice 6.2.2013 - 2338. díl

Jen co naštvaný Jirka ráno spatří Webera, hned se do něj pustí kvůli jeho levárně. Weberovi okamžitě sklapne, když se dozví, že Puklická chce nechat falšování známek ve školním informačním systému vyšetřit policií. Až teď mu dojde, jaký průšvih by z toho mohl být.

Richard Jirku poprosí, aby ho neprozradil a aby se to pokusil s Hejlovou nějak skoulet. Jenže Miriam bude tentokrát neúprosná. Buď se jí Jirka přizná, nebo jí prozradí pravého viníka. Na žádnou jinou alternativu nepřistoupí. Jméno viníka chce znát i ředitelka školy Puklická, podle níž je ale předem jasné – Hložánek mladší... Řekne jim Jirka pravdu? Opravdu ředitelka zavolá do školy policii? Jaké postihy hříšníky čekají? A čím dnes Jirka překvapí Miriam? S čím vším se jí svěří?

Moničino virtuální randění
Márovi bude vrtat hlavou Moničina náhlá závislost na počítači. Neodlepí se od něj dokonce ani při snídani. Když se jí zeptá, co tam má tak důležitého, Monika hned opáčí, že mu hledá dárek k narozeninám. Jenže na tohle jí Mára nenaletí. O to víc ale bude zvědavý, co před ním Monika tají. Na záhadu dne na chvíli zapomene, když mu zavolá jedna z jeho kamarádek. Podle domluvy se zeptá Moniky, jestli by jí nevadila dámská návštěva u nich doma. Monika ho ujistí, že ani v nejmenším. Zároveň ho poprosí o malou protislužbu. Nepůjčil by jí svůj notebook? Ona si totiž zapomněla doma nabíječku... S čím se Monika svěří Romaně? Co ji na internetové seznamce tak nadchlo? A co na její přiznání, že randí virtuálně, řekne Mára? Jaký kousek ho zase napadne?

Emina schůzka s Toužimskou
Anča bude po ránu hodně přešlá. Bedřichovi přizná, že v noci opět nespala. Zároveň ho požádá, jestli by nemohl být doma, až si Toužimská přijde pro Emu. Ona na setkání s ní prostě nemá. Bedřich jí slíbí, že to vyřídí i že se pokusí s Toužimskou domluvit, aby si tento víkend Emu ještě nebrala. Podle Anči je to přeci jen hodně rychlé. Jenže Toužimská si pro Emu přijde na poslední chvíli, a tak s ní Bedřich nestihne nic dojednat... S čím vším se Anča svěří Zuzaně? Z čeho má největší strach? Jak dopadne dnešní schůzka Emy a Toužimské? Čím Toužimská Emu zaskočí? Proč si bude dělat Anča o Emu starost?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 6.2.2013 - 2338. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz