Ulice 7.2.2013 - 2339. díl

U Liškových bude dusno i po ránu. Rozčílená Anča bude zveličovat Eminy střevní problémy a samozřejmě z nich bude vinit Toužimskou. Kdyby jí nepřeplácala žaludek vším možným, nezvracela by celou noc.

Anča vyšle Bedřicha s Emou k lékaři a zároveň rezolutně prohlásí, že na víkend ji k Toužimské nepustí. Sama si pak vezme v práci volno, aby mohla o nemocnou Emu pečovat. S nezodpovědnou Toužimskou by si to nejraději vyřídila před kurátorem sama, ale Bedřich ji ujistí, že se o to postará. Toužimskou Emina náhlá nemoc zaskočí, ovšem proti lékařskému potvrzení nic namítat nebude. Vzhledem k okolnostem se bude chtít domluvit hned na další víkend. Bedřich ji ale překvapí prosbou, zda by s ohledem na Anču nemohli postup trochu zpomalit... Vyhoví Toužimská Bedřichovi? Jak se na to bude dívat kurátor? S jakými obavami se Bedřich svěří Zuzaně? Podaří se jednomu nebo druhému z nich otevřít Anče oči?

Moničin virtuální úlovek
Monika to nevydrží a hned ráno zajde do salonu za Romanou. Jitka si o přešlou dceru bude dělat starost, avšak Monika ji ujistí, že je jen nevyspalá, protože si dlouho do noci dopisovala s jedním klukem. Před mámou bude na další informace skoupá. Romče se pak v soukromí novým úlovkem ze seznamky ráda pochlubí. Aurelius je podle ní prostě dokonalý, i když ani neví, jak vypadá. Později bude nový objev ze seznamky vychvalovat i před Márou, jenž si do ní klasicky rýpne kvůli nočnímu virtuálnímu randění... Čím Monika Máru potěší? A čím potěší ji Aurelius? Odhalí jí svoji pravou totožnost? Co na Moničinu virtuální známost řekne Jitka? A jakou nabídku Monika od Aurelia dostane?

Adriana - vzorná vnučka?
Adriana zajde za dědou s velkou prosbou. Nedal by jí kousek mýdla? A trochu másla? Když Vlastimil zjistí, že je vnučka bez koruny a jedla by jen chleba s máslem, okamžitě jí k tomu přidá i vajíčka, sýr, mléko a jogurt. Zatímco Adriana bude nadšená a ujistí ho, že se večer postará o dům, aby byl jako ze škatulky, Amálii vybílená lednice dost zaskočí. Adriana takhle u nich už „nakoupila“ podruhé. Jen o té první várce Vlastimilovi neřekla. Ten ale bude rád, že vnučka normálně jí a je u ní tím pádem zažehnána recidiva anorexie... Co bude Amálii podezřelé? S čím se Adriana svěří Matějovi? A jak dopadne její dnešní úklid?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 7.2.2013 - 2339. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz