Ulice 8.2.2013 - 2340. díl

Jakmile Mára ráno uvidí Moniku u snídaně s notebookem před očima, hned začne nenápadně vyzvídat, jaký program má na večer. Nic netušící Monika odmítne jeho pozvání do kina s tím, že ona má něco lepšího – schůzku s jedním klukem ze seznamky.

Mára bude Moniku okamžitě varovat před zklamáním, ovšem Monika se odradit nenechá. Tím Máru na jedné straně potěší, ale zároveň mu přidělá pořádné vrásky... Jak Mára z této prekérní situace vybruslí? Opravdu před Monikou odhalí svou virtuální identitu? Z čeho bude mít Monika největší obavy? Jak její schůzka s tajemným Aureliem nakonec dopadne?

Adriana uklízečkou
Zatímco Amálie bude ráno venčit Máňu, Vlastimil Pešek zajde nakoupit snídani, protože v lednici jim toho po včerejší návštěvě Adriany moc nezůstalo. Amálie bude chtít jít ještě před snídaní setřít chodbu domu, aby na nánosech bláta nikdo neuklouzl. Vlastimil jí to však zakáže s tím, že je to práce někoho jiného. A hned se vydá za Adrianou, aby ji donutil plnit si své povinnosti. Jenže vnučku takhle brzy ráno prostě neprobudí, a tak chodu z toho nejhoršího nakonec setře sám. Když zjistí, že ani v poledne Adriana na chodbu nesáhla, dojde mu trpělivost... Jak si s nezdárnou vnučkou poradí? Čím ho Adriana překvapí? A čím překvapí mámu? Proč bude Vlastimil lhát kvůli Adrianě Amálii? A jak dopadne společná večeře Vlastimila, Amálie, Libora a Adriany?

Pozvánky na svatbu - komu ano, komu ne?
Svatba Lenky a Jardy se pomalu blíží. Lenka dnes zanese Jitce čerstvě vytištěné svatební oznámení a také se jí pochlubí se svatebními šaty, které jí v katalogu padly do oka. Budou mít však jednu vadu – nikde se nedají sehnat. Jitka jí poradí, ať si je jednoduše nechá ušít. Stejný názor bude mít i Miriam, která Lence slíbí pomoc s odesíláním pozvánek. O dvou důležitých svatebních hostech však stále ještě není rozhodnuto... S čím se Lenka svěří Miriam? S čím Jardovi? Jak dnes zaperlí Markéta v dílně? Čím pobaví Bedřicha s Jardou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 8.2.2013 - 2340. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz