Ulice 11.2.2013 - 2341. díl

Vlastimilu Peškovi a Amálii idylické pondělní ráno dlouho nevydrží. Jen co Vlastimil zmíní, že půjde posypat namrzlý chodník solí, aby na něm někdo neuklouzl a nezlomil si nohu, bude zle. Amálie si neodpustí poznámku, že vše dělá za Adrianu.

Vlastimil bude před Amálií vnučku hájit, což Amálii jen rozčílí a doporučí mu, aby nezavíral oči před tím, jaká Adriana opravdu je. Výměna názorů přejde v hádku, kterou Vlastimil utne svým odchodem. A rovnou zazvoní na Adrianu, aby se chopila svých povinností. Jenže se na ni opět nedozvoní. Pořádně nabroušený tak začne osekávat led na chodníku před domem sám. O chvíli později na něj narazí Adriana, která se bude teprve teď vracet domů. Děda ji bude chtít okamžitě ji zapřáhnout, ale Adriana se i tentokrát pokusí z úklidu vyvléknout... Co si Adriana na dědu vymyslí? S čím se Amálie svěří Liborovi? Před čím ji bude Libor varovat? Jak si Adriana nakonec poradí s uklízením chodníku? Co se od ní dozví máma? Čím Adriana mámu zaskočí? A čím překvapí dědu s Amálií?

Lenčiny šrámy na duši
Lenka bude stále váhat s pozváním mámy na svatbu. Jarda a později také Miriam ji povzbudí, aby to udělala. Podle Miriam by se neměla nechat ovlivnit špatnými zkušenostmi z minulosti a měla by dát mámě šanci podobně, jako ji ona dala Cyrilovi. Slova Miriam rozhodnou. Lenka se odhodlá matce zavolat... Jak Lenka se svým pozváním na svatbu u mámy pochodí? Co na to Jarda? Čím dnes Jarda potěší Markétu? Jaký bojový úkol od něj dostane? A jak dopadne Lenčina a Jardova debata o novém Lenčině příjmení?

Henryho deziluze
Lumír se dnes zastaví u Henryho na jídlo, ale bude mít smůlu. Kuchyně už bude mimo provoz, protože Henry se pomalu připravuje na svůj středeční odjezd. Nad jeho hospodou však stále visí velký otazník. Žádný zájemce o její převzetí se zatím nepřihlásil ani Henrymu, ani na radnici. Lumír ho však ujistí, že vše zařídí... Čím Henry Lumíra překvapí? Proč si rozmyslel uspořádání rozlučky? Čím oba dva zaskočí Mastný? A jaký nezvyklý úkol dá Lumír matce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 11.2.2013 - 2341. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz