Ulice 12.2.2013 - 2342. díl

Denise se podaří odhalit Mastného náhlý zájem o prostory Henryho hospody. Našli se zájemci, kteří by v nich rádi otevřeli večerku. Lumírovi bude hned jasné, že Mastného podplatili. Jenže na to nebude mít důkazy.

Denisa navíc Lumíra upozorní, že Radek postupuje přesně podle zákona, když chce na pronájem prostor vyhlásit výběrové řízení. S tím se ovšem Lumír nemíní smířit. Když si zákony dovede ochočit Mastný, zvládne to určitě taky. Hospoda v Ulici prostě zůstat musí. A aby bylo vše, jak má být, zaměří se dnes také na Henryho dlužníky i zorganizování rozlučky se samotným Henrym… Podaří se mu vymoci na hříšnících všechny peníze, které Henrymu dluží? Jak dopadne rozlučka? Čím chlapi Henryho dostanou? S čím se Henry svěří Bedřichovi? A proč bude mít Nyklová pořádně nahnáno?

Překvapení pro Lenku
Lenka si před Miriam posteskne, že máma na její svatbu nepřijede. Navíc ji odmítla takovým způsobem, že to Lenka bude rozdýchávat ještě teď, přestože se bude tvářit, že je s tím už smířená. V kontrastu s matčiným nezájmem bude ochota Miriam pomáhat nejen se svatebními přípravami, ale i s hlídáním Mirinky. Miriam se bude těšit, jak si to s vnučkou dnes večer užije, zatímco Jarda s Lenkou budou na večírku. Samotný Jarda však na žádný mejdan zatím myšlenky mít nebude. Pracovně bude v jednom kole a v pořádném časovém skluzu. Dokonce nebude stíhat ani vyzvednout dceru ze školky, jak Lence slíbil… Co všechno dnes pro Jardu udělá Markéta? Proč jí bude Jardy líto? Proč bude Lenka v šoku, až dnes přijde ze školy domů? Čím si ji Jarda udobří?

Štěpánův návrat
Thea se už nebude moci dočkat Štěpánova návratu. Libušce navrhne, že by uvítací večeři uspořádali u ní. Štěpán má dárky i pro ni a Borise, navíc je opět rád uvidí. Ona s ním pak bude celý večer, takže o nic nepřijde. Libušku tím trochu zaskočí. Když ji ale ujistí, že je to vlastně Štěpánův nápad, bude souhlasit. Jen u příprav večeře nebude od začátku, protože má dnes opět pilates. Jen co to dořekne, Thea ji zaskočí nanovo prosbou, jestli by nemohla začít chodit cvičit s ní, aby se co nejdříve dostala do formy… Proč bude Libuška ze Štěpánova příjezdu nervózní? S čím vším se svěří Liborovi? S jakými novinkami se Štěpán z Francie vrátí? Provalí se jeho pařížská nevěra?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 12.2.2013 - 2342. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz