Ulice 13.2.2013 - 2343. díl

Henry bude ráno v hospodě likvidovat pozůstatky včerejší rozlučky. Lumír se tam za ním zastaví, aby ho ujistil, že si nemusí dělat s ničím starosti a že ho odpoledne osobně odveze na letiště.

O tom, že by dal Henry Mastnému úplatek, nebude chtít Lumír ani slyšet. Na radnici pak požádá dva z Henryho štamgastů, Lojzu a Sedláčka, aby mu pomohli hospodu zachránit. Zatímco Sedláček se bude držet zpátky, Lojza hned přitaká, že do toho s ním půjde. Zatímco Lumír bude v úřadu připravovat všechny náležitosti, sup Mastný si v hospodě došlápne na Henryho... Dosáhne Mastný svého, nebo se Lumírovi přeci jen povede hospodu zachránit? Co na něj s Lojzou vymyslí? A jaký bude Henryho odjezd? Kdo se s ním přijde rozloučit? A co bude s jeho hospodou?

Dusno u Liškových
Bedřich si bude dělat čím dál větší starost o utrápenou manželku. Anča nemůže v noci spát, přes den je přetažená, popudlivá a nervózní. Když jí Bedřich nabídne pomoc s péčí o domácnost, příkře ho odmítne. Podobně u ní pochodí i Franta, ovšem Anča tentokrát jeho i manželovu snahu přeci jen ocení. S Emou pak bude plánovat program na neděli, aby si ji společně užili, když s Toužimskou bude Ema jen v sobotu. Anča navrhne, že by všichni mohli vyrazit na taneční soutěž. U Emy to vyhraje na celou čáru, zato Franta s Bedřichem se na takový program příliš tvářit nebudou... Proč se Bedřich objeví nečekaně v práci? S čím se svěří Markétě? A s čím Zuzaně? Proč Franta vpálí Anče a Bedřichovi, že je u nich doma dusno, za které on nemůže? Co se mezi nimi odehraje? A proč se Bedřich s Ančou pohádají? A jakou ránu zasadí Anče Ema?

Štěpánovo přiznání
Štěpán bude mít od rána těžkou hlavu ze svého trojúhelníku. Jen co se probudí, už mu přilétne esemeska od Veroniky, jestli to Thee již řekl. Nic netušící Thea mu zatím bude připravovat snídani do postele a užívat si, že jsou zase spolu. Neunikne jí ale, že se se Štěpánem něco děje. A hned se ho na to i napřímo zeptá. Štěpán ji tak zaskočí zprávou, kterou opravdu nečekala. To ovšem nebude jediná novinka, s níž se Štěpán z Francie vrátil... Na čem se Štěpán domluví s Veronikou? Čím jemu i Libušce Thea vyrazí dech? Proč si o ni bude Libuška dělat starost? A čím dostane Štěpán Theu do kolen?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 13.2.2013 - 2343. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz