Ulice 18.2.2013 - 2346. díl

Jen co Thee přilétne esemeska, bude mít po náladě. Zpráva bude od Štěpána. Vyklízí byt, aby ho mohl pronajmout. A rád by jí dal zbytek jejích věcí. Jenže Thee budou nějaké věci ukradené. Štěpána prostě nechce vidět.

Libuška s Borisem však budou jiného názoru. Třeba by Thee mohlo být časem líto, že o své věci přišla. Boris se jí dokonce nabídne, že pro ně ke Štěpánovi zajede, aby se s ním nemusela potkat ona sama… S čím se svěří Štěpán Matějovi? Co ho po rozchodu s Theou trápí nejvíc? Dá na Matějovu radu a nechá už Theu na pokoji? A co dnes zasáhne samotnou Theu? Proč najednou změní názor?

Markétina proměna
Rozespalá Simona nebude po ránu věřit vlastním očím. Markéta už bude dávno vzhůru, navíc namalovaná a perfektně upravená. A co bude opravdu podezřelé – dokonce bude natolik spěchat do práce, že si s ní nedá ani snídani. V šoku z Markéty bude později i Jarda Hejl. Nejen že bude v práci dávno před ním, ona bude mít dokonce i uklizený stůl a bude samý úsměv. Důvod z ní Jarda nebude muset ani dlouho páčit. Markéta prostě bude zvědavá, jak se ujmou její nové názvy kuchyní. A první vlaštovka přilétne vzápětí… Čím Jarda Markétu potěší? Co si na ni s Bedřichem vymyslí? Čím jim Markéta vytře zrak? A co dnes večer podniknou Jarda s Lenkou?

Gábinina schůzka s Vaškem
Matěj bude po ránu plný zážitků ze speleologické akce s Vaškem. Hned se bude zajímat o jeho výpravu do slovinského krasu, jenže Vašek bude mít momentálně jiné starosti. Pohroužen do psaní esemesky bude myšlenkami úplně někde jinde. Gábinu jeho zpráva potěší. Dokonce bude i okamžitě souhlasit se schůzkou, ovšem pod jednou podmínkou. Bude chtít vidět důkaz, že kluci opravdu dostali Terezu do jeskyně… Jak Gábinina schůzka s Vaškem dopadne? Kdo je nečekaně překvapí? Jak si Tereza užila výpravu do krasu? A proč bude Gábina večer duchem mimo?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 18.2.2013 - 2346. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz