Ulice 19.2.2013 - 2347. díl

Thea bude od rána duchem mimo kvůli dnešnímu rozhovoru se Štěpánem. Její bojovná nálada bude najednou tatam. O tom, že by ze setkání se Štěpánem vycouvala, ale nebude chtít ani slyšet. Potřebuje znát pravdu, aby neměla pocit, že s ní může každý vyběhnout, jak se mu zachce.

Přestože Thea bude tvrdit, že nemá zapotřebí Štěpánovi nic dokazovat, na svém vzhledu si dá záležet více než kdy jindy. Její výrazné líčení udiví Borise, podle něhož už to prostě nebude ona. To Theu vrátí na zem. Upraví se tak, jak je pro ni obvyklé, a zamíří do krámku vstříc nevyhnutelnému. Tam na ni bude čekat Tereza, jež si hned všimne, že něco není v pořádku. Thea bude tentokrát sdílnější než v pátek a prozradí jí, co ji čeká... Jaký pohled na Štěpána budou mít jeho dvě bývalky? V čem se shodnou? A jak dopadne dnešní Theino setkání se Štěpánem? Dozví se od něj konečně celou pravdu, proč ji vyměnil za Veroniku? Uleví se jim po tomto setkání?

Jardova schvalovačka
Jarda bude pro ránu hodně nervózní z dnešní schvalovačky v penzionu. Lenka se ho bude snažit povzbudit, ale Jardovy obavy se jí rozptýlit nepodaří. Naopak se jeho nervozitou nakazí. Ve škole bude netrpělivě čekat na jeho zprávy. Miriam však bude věřit, že Jarda uspěje. Hned proto Lence nabídne, aby u ní nechala Mirinku přes noc a s Jardou jeho úspěch oslavila. Ale bude co slavit? Ze schvalovačky bude pořádně nervózní i Bedřich, jenž se rozhodne v dílně na Jardu počkat. A nebude sám. Také Markéta bude chtít vědět, jak její šéf dnes pochodí... Jak schvalovačka dopadne? Čím Markéta zaskočí Jardu i Bedřicha tentokrát? Dojde na oslavu ve dvou, jak předpokládá Miriam? A proč bude Eddie žárlit více než kdy jindy? Čím Markétu překvapí?

Štamgasti bez hospody
Lumír bude hýřit optimismem ohledně znovuotevření hospody v Ulici. Dnes se má sejít se zájemcem, zítra to projednají na radě, takže by hospoda mohla zase co nejdříve fungovat. To by si ze srdce přáli nejen štamgasti, ale i jeho matka, jež poskytuje štamgastům azyl u sebe v krámku. Jenže o co nadějněji to bude zpočátku vypadat, o to větší to bude pro Lumíra zklamáním... Čeho se bude obávat před zítřejším jednáním rady? Proč se nedomluví se zájemcem? Jak si Nyklová užívá se štamgasty? Proč s nimi dnes vyrazí dveře? A jaké milé překvapení čeká Lumíra na závěr dne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 19.2.2013 - 2347. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz